17: Tjønser-taler

ab-fodbold

Bent Jacobsen: Tale til Jørgen Evers, 50, 11. marts 2017

=?iso-8859-1?Q?Fors=F8g_70+_007.jpg?=

Døbt Jørgen Evers, kaldt Lui og baby-tjønser

Igen devisen om at kært barn har mange navne.

Din entre´ til AB startede med at du skulle være sponsor for AB´s 1´hold. Og derfor deltog du på en af de første af de berømte Italiens ture, hvor en anden ABér kom til at rive badeforhænget ned i badekarret da han mistede balancen. Så var du ligesom introduceret til hvad man kunne forvente. Du var ikke sådan at kyse, så du hang ved. Og for flere år siden fortalte du, at nu var AB den klub du havde været længst medlem af. Det er vi tjønsere rigtig glade for.

Jeg tror ikke der er så mange der hæftede sig ved at du var yngste mand ombord, for du var rigtig hurtig til at implementere dig. Du er en meget venlig og generøs person. At du er lidt yngre en flertallet fik vi et praj om da du skulle ud at finde en ny model. Vi andre kigger i omgangskredsen, går i byen etc. Men det er ikke den unge stil til dags, nej, det er internettet, og vi har da set nogle af  ”gevinsterne”  men du er selvfølgelig kræsen, man er ung,  har kassen og er medlem af tjønser-hirakiet, så har man ret til at vælge fra øverste hylde. Du er nu i gang med model nr.3.  det har også været drøftet i saunaen, nogle mener det er den bedste scoring indtil videre. Din beherskede hårvækst omkring  ”fisken”  har også været debatteret, Ludvig mener helt klart at det må skyldtes slidtage. At du er baby tjønser viser du også ved at være den eneste tjønser som har en tattoo, der står BJ, Lauge mener at det står for Byens Jern. Du bringer altid mange drenge med når der er ”familie tjøns” det er hyggeligt, der er blandt tjønserne stor respekt over for hvor mange du er i stand til at betale til. Alexander fik engang  en noget hårdhændet behandling af Ugo, ude ved hegnet, som resulterede i at knæskallen røg om på siden af knæet.  Av –  av. Han er dog ikke blevet mere forskrækket end at han nu igen deltager til  ”familie tjøns”. Der viser han hvad gener betyder.

Hvordan tjener han alle de penge spørges der? Flere biler, flere modeller, hus og et halvt hotel med tilhørende golfbane i Sverige. Dertil en ny grund hvor det gamle hus næsten blev revet helt ned og et nyt bygget!!!  Plus firma med op til flere ansatte.     Svaret er enkelt, Stein Bagger blev knaldet, Lui knalder.                                                                   Når der bliver delt hold til tjøns, er man altid sikker på at man fra din side får en stor indsats, med et enormt løbepensum, der viser du virkelig hvem der er baby-tjønser, meget af det lykkedes, og din energi giver også af og til mål. Men DBU teknikker nål er der stadig et stykke vej til.

Hvad er det så for en person som vi her har hørt lidt om, og som vi i dag er her for at fejre?  Jo,  det er at du som relativ  ”ny”  tjønser bare ca.10-12 år,  kommet  fra en helt anden planet, på fantastisk vis har tilegnet sig det x-gen som hedder tjønser- genet, og i dag er et fuldgyldigt og værdigt medlem som vi er stolte over at have i vores kreds.

SKÅL – og 3- foldigt leve.