2010

ab-fodbold

Ole Gunner Nielsen: Tale til årets Vandreugletjønser

Årets vandreugle i 2010: Vagn Ludvigsen.http://www.ab-tjoensere.dk/images/julefesten2009/thumbnails/013_jpg.jpg

Komiteen (bestående af tidligere  ugler) har drøftet aktuelle emner og har i enighed besluttet at pege på Vagn  Ludvigsen med følgende begrundelser.
Kære Vagn.

Som tjønserer er du en af de mest  fremtrædende snegle på banen med et stort overblik og placeringseve,  laver af og til mål, men fungerer bedst på midtbanen og i forsvaret. Din optræden i og uden for banen  viser med al tydelighed, at du har fået din fodboldopdragelse i det gamle AB på  Nørre Allé. Du startede vist alt for tidligt  i 1950, hvor Hagensen på et tidspunkt måtte give dig specialundervisning.  Senere fik du i en ung alder mulighed for at spille gammelmandsfodbold hos  DOF`erne hvor tempoet var passende. Her blev din tøjstil fastlagt: alt fra glemmekassen  kan bruges. (se billederne på AB–tjanserne) Det er en fornøjelse.                     Det er min vurdering at  indplaceringen på Jame´s lukke hold, hvor du virkelig kom blandt kreative  boldspillere, gav din karriere et markant løft.
Dit valg af supplerende  sportsaktiviteter tennis, kricket og golf har virkelig presset dig til at  økonomisere med kræfterne. Tennis (meget lille bane, hvor du kun skal spille på  den ene halvdel), i kricket var du en meget dygtig kaster, hvor  holdkammeraterne skulle løbe efter bolden. I golf ligger kuglen stille, en  fordel for turen på banen er lang; men du kan blive kørt rundt.
Du har været holdleder, holdt lange taler, men du har især været en  forrygende arrangør af gættelege ved vore  julefrokoster. Du er fortsat  supplerende holdsætter med en rimelig succes.   Det er sjældent du giver øl, men  du er blevet medlem af AB´s 100 mands klub. Du kan blive en fuldendt rollemodel  for tjønserne.
På udvalgets vegne

O. G: