2009

ab-fodbold

Elio Acunto-de Lorenzo: Lørdagstjøns – hvornår, hvorfor og hvordan?

Kære  medtjønsere,
Jeg  har nu modtaget den besked fra Sten Lawaetz , at lørdagstjøns er med held  blevet gennemført med to lige hold, hvilket glæder mig meget på deres vegne.  Jeg ikke bryder mig om, at møde op uden at kunne spille, fordi antallet ikke  passer. Det troede jeg også var tilfældet d.d., men jeg tog fejl.
I  strid mod gruppens skik og brug, har jeg nemlig  i en periode  brugt  tid, kræfter og penge til at forsøge at “organisere” tingene, ved at  maile og ringe inden lørdagens tjøns. Denne lørdag                     har  12 meldt fra, 5 sagt ja og 12 andre har ikke besvaret. Organisatorisk og  statistisk betyder det, at man ikke skulle spille, men det viser at være  forkert. Altså skal man ikke prøve på at                     skabe  et system, folk ikke ønsker at følge.
Jeg  har altså været for emsig og har fejlbedømt situationen:Jeg må derfor drage  konsekvenserne  : det skal naturligvis stå alle frit at komme eller lade  være, med eller uden besked på forhånd. Har man andet at lave, skal man ikke  plages af påtrængende skrivelser eller telefonopkald,  men være i fred.Jeg  har selv følt mig forpligtet, og det er forkert. Det kommer fremover også til  at gælde mig, som vil deltage hver eneste gang ,  jeg ikke har andet at  lave. Og sådan skal det også være.
Dette  er derfor mit sidste fælles brev, det lover jeg !
Jeg  har også været for emsig med hensyn til “tids tagningen” : denne  opgave overgiver jeg hermed omgående. Så er jeg også fri for at tage uret med  på AB, og andre kan blive glade for at overtaget tillidshvervet.
A  propos tillidshverv, vil jeg gerne anmode Allan Moeller og John, om at finde efter  sommerferie en ny formand for 100 mands klubben: jeg vil naturligvis afslutte  sagen 2008-2009 og afregne de to ture til Italien, men fra næste sæson ønsker  jeg ikke længere at bære dette ansvar, da min tilknytning til klubben vil, som  antydet,  blive mindre forpligtende, end hidtil.
PÅ  gensyn næste gang,jeg har tid og lyst ,måske næste uge
Elio