6: Dr. Spin

ab-fodbold

2020

Coronaen kan ikke holde tjønserne nede

Selvom coronaen har sat mange tjønser-aktiviteter på pause, fortsætter vi ufortrødent med tjønsen hver torsdag og lørdag, dog i en noget amputeret udgave på 2 baner og 5 mod 5 plus det løse.
Det er ikke helt det samme som før, men dog bedre end ingenting.

Den sædvanlige øldrikning foregår nu stående med vind i håret, og indtil videre har der været øl nok.

Men hvordan går det egentlig? Har vi vænnet os til at bære mundbind, spritte af og holde afstand? Det har Dr. Spin sat sig for at undersøge.

Finn Villum Villumsen: – Host, host, hak…wrakl..hmmm føj!…..Jeg må indrømme, at jeg føler nærmest, at jeg bliver kvalt langsom, når jeg har det mundbind på, så derfor nægter jeg at tage sådan noget lort på. Kan du forestille dig, hvordan det er at have på til tjøns. For det første kan man ikke få vejret og for det andet kan man ikke se forskel på med- og modspillere.
Jeg kan huske engang, hvor mit halstørklæde havde skubbet sig op over min mund, da jeg en tidlig morgen var på vej til Slagsmålsgaardsskolen i Nordjylland på cykel i 5. klasse…….(forkortet af red.)

Jan Iver Iversen Nielsen: – Hva´? Hva´ si´r du?
Dét med at holde afstand har jeg ingen problemer med. Alt inden for en radius på under 1 meter har jeg losset ned hele mit liv. Men når dét der mundbind glider op for øjnene, har jeg et problem. Hørelsen er heller ikke, hvad den var engang. Hva´?

Bent “Wrooom” Jacobsen: – Jeg husker tyyyeligt, da vi var på besøg i Folketinget og blev vist rundt af Marianne Jelved. Midt i hendes foredrag faldt Benny og jeg i søvn, og lige dér kunne jeg godt have brugt et mundbind og skubben´ det op for øjnene.
Tænk, hvis der var bleven´ taget et billede lige dér…..det havde skiisme ikke været godt.

John Andersen: – Statistisk set er det mest sikkert at være konstant neddykket. Jeg holdt ud i 2 uger, men kom til at savne tjønsen for meget. Især fordi jeg så ikke kunne føre statistik over antal fremmødte set i lyset af coronaen.

Dr. Spin