2010

ab-fodbold

SH: YM/51+ start på vinterturneringen

YOUNG MASTER/51+ har fået en imponerende start på vinterturneringen – 4 kampe, 12 points og en målscore på 14-0. Dette er referatet fra den seneste kamp: Fix – AB, 23. nov.Resultat : Torben – Fix  5-0
Så enkelt kan det siges om kampen i går aftes på en meget våd kunstgræs bane på Tingbjerg.
I slud og regn vandt vi fuldt fortjent 5-0 over Fix. Under de vanskelige bane forhold var det ikke let at spille på vores sædvanlige facon med at lade bolden køre rundt. Det blev til gengæld opvejet af en stærk fighter ånd hos alle AB´erne. Bagerste linie, der i omklædnings rummet inden kampen, fik en telefonisk opbakning af Per, spillede igen en stor kamp. Fix kom aldrig i nærheden af noget der bare lignede en chance. Katten var iskold og gennemvåd. Ingen på holdet – selv ikke de grå hårede – kan huske hvornår vi er startet turneringen med at holde buret rent i 240 minutter + tillægs tid. Henning lod sig frivilligt udskifte allerede i 1. halveg med noget han selv mente der kunne være mavekrampe. I sidste kamp var det ballerne han brokkede sig over, så UK tror nu Henning skal have en pause, så han kan restituere og komme tilbage som et helt menneske.
Midtbane folkene kæmpede utrolig flot. Udførte igen et enormt løbe arbejde. Løb efter alle bolde, for man vidste aldrig hvor den kunne stoppe i vandpytterne. Publikum oplevede kun et loop forsøg fra Per – måske skyldes det, at bolden var så tung, at den var meget svær at løfte. Udover løbe arbejdet sørgede midtbanen også for nogle gode dybe stikninger til frontløberne. Og hvad midtbanen ikke skabte af chancer sørgede Torben selv for. Mange gange i første halveg spurtede han forbi 2-3 ulykkelige Fix folk og det resulterede i 3 kasser, selvom en af Fix`erne med et groft frispark forsøgte at gøre ham ukamp dygtig.
I pausen, hvor ingen havde brug for noget koldt, besluttede vi at holde Henning ude og fortsætte det gode spil.
Som aftalt – så gjort. I anden halveg var vi lige så dominerende som i første. En let humpende Torben udnyttede endnu to af de mange chancer og en 5-0 sejr var i hus.
For at vise vores dominans, løb alle AB`erne straks efter slutfløjtet til omklædnings rummet. Uhørt og aldrig set før. Om det skyldtes overskud af energi eller kulde drøftes stadig ude på Tingbjerg.

Man of the match: Torben

UK