Tjønsernes gode ven

ab-fodbold

SH: Min gode ven Bent Jacobsen

Min gode ven Bent ‘Smeen’ Jcobsen

Din udstråling som fodboldspiller
Den har altid være ’her kommer jeg – smeen fra Herlev’. Ingen ’dikke-darer’, ingen ’fise-fornemmelser’, men en ærlig og stolt fremtoning: ”Jeg er ABer, og det er jeg stolt af!” Men også ydmyg og besindig, som i bestyrelsessammenhænge. Ingen – INGEN!!!! – har ydet så mange menneskelige og økonomiske ressourcer i forhold til AB som Bent de seneste 10-15 år. At du så også har jagtet ’uskyldige’ holdkammerater i omklædningsrummet og forsøgt at fratage dem deres sidste sexuelle oplevelser, er en anden sag. Du hører ikke så godt længere – det er vi mange, der er glade for!!!!!!
Dine Tjønser-kompetencer
Omhyggelig og påpasselig med dine afleveringer, gode solide driblinger og – de senere par år – særdeles pålideligt målmandsspil. Du nyder (= elsker) en god tjøns, skønt du oftest kommer ’lige til tiden’. Uretfærdighed hader du og snyd kan du slet ikke leve med. Dem, der snyder, de skal bortvises!
Et par Tjønser-venlige gode råd…..
Kom lidt før, så du kan opleve Palle Flemmings subtile holdsammensætning. Bliv ved med at kæmpe og opildne til den gode gammeldaws tjøns. Bring stadigvæk øl i anker og stærke drikke til fødselsdage og andre højtider. Deltag fortsat i alle festerne. Du er meget gavmild, Bent.
Fremtiden for dig som  Tjønser
En stor fortid og en strålende fremtid. Du træner lige nu til dit første marathonløb i en alder af 65 – meget imponerende og typisk Bent. Har du sat dig et mål, så skal det også opfyldes!!! Du bliver ved, det ved vi. Og så må du meget gerne genoptage din jagt over tjønser-banen på modstandere, der enten har lavet en svinestreg på dig, eller sjoflet dig med en elegant dribling (især Thomas Krølben trænger til en irettesættelse).
Hvad Tjønser-kammeraterne forventer af dig
Vi ønsker ingen ændringer – dog færre sexuelle ’overgreb’ i omklædningsrummet. Nogle af os er efterhånden nede i ½ størrelse….. – og vi får klager!!!!!!!
Din AB-ven
Søren