2007

ab-fodbold

Henning Kurland: Vuelta a Mallorca 2007

Pressemeddelelse
Vuelta a Mallorca 2007 sovset ind i skandaler
9. okt. 2007
Verdens hårdeste cykelløb, Vuelta a Mallorca, sluttede fredag den 5. oktober efter 360 kilometers umenneskelige strabadser i bjergene. Team-chefen, Søren ”Ellegaard” Hansen, ændrede så meget i den endelige stilling, at der givetvis vil komme et retsligt efterspil.
Fona-holdet havde ellers sikret sig den samlede holdsejr for anden gang i træk efter en fantastisk præstation. Godt nok var holdet ene om at stille op……..men alligevel.
Individuelt var der lagt op til en gigantisk duel mellem Laust Indurain og Henning Terruzzi, men outsideren Henrik Katten overraskede alt og alle. Han mødte op med en ulovlig cykel. Ulovlig på alle måder, men fik dispensation. Det skulle senere vise sig at være en stor fejl af løbskommiteen og UCI, der hermed gav frit løb for flere ulovligheder.
Vuelta a Mallorca 2007 bød på nogle hårde dagsetaper mellem 80 –  95 km. Stejle opkørsler og halsbrækkende nedkørsler i bagende sol, og det var tydeligt for enhver, at alle rytterne ekstremt veltrimmede og i topform. Katten havde f.eks. smidt 10 kg. Kan man det på meget kort tid uden brug af ulovlige midler? Allerede her burde den ansvarlige for holdet have sagt stop og nægtet ham at stille op. Var der mon en alliance (Katten/Ellegaard)?
Kongeetapen var så absolut: Palma – Valdemossa – Deya’ – Port De Soller – Palma. En stroppetur uden for kategori. Her blev der kørt væddeløb af høj klasse, og feltet kom samlet til mål. Desværre havde Søren Ellegaard et decideret breackdown og måtte udgå på etapen, men stik imod alle regler stillede han til start næste dag på den forholdsvis flade etape på stranden ved Cala Major.
Løbet blev heller ikke skånet for sabotage. Én eller anden havde pillet ved Ellegaards bagbremse, skruet Indurains krank løs og piftet hans baghjul. Det kastede naturligvis en skygge over begivenhederne, men det lykkedes ikke det spanske politi at finde gerningsmanden.
Den afsluttende etape blev en bøvlet affære med Ellegaard tilbage i sadlen og efter løbet blev det endelige resultat offentliggjort:
Nr. 1 Laust Indurain
Nr. 2 Katten og Terruzzi
Nr. 3 Søren Ellegaard
Dette resultat er på alle måder bemærkelsesværdigt. Kan en rytter, der er mistænkt for brug af ulovlige slankepiller, og som stiller op med en ulovlig cykel, deltage? Hvordan kan man dele en  2. plads? Hvordan kan en rytter, der er udgået, optræde på resultatlisten?
Spørgsmålene hober sig op, og det sidste ord er ikke sagt i denne sag.
Press Officer
Terruzzi
im2im4

Fortrolig pressekommentar den 28. sept. 2007

Kære Q.

Der har været så meget fnidder her op til afrejsen til Palma….. dopingsnak, så man er ved at brække sig, beskyldninger om svindel med resultatlister, påstande om bøsserier på holdet osv.

Nu må det høre op. Nu er det benene, der skal tale. Katten og Søren er inde i varmen igen, og det er vi alle glade for (trods alt), Indu er udnævnt til rektor for alle uddannelsesinstitutioner i Danmark (hvornår bliver han undervisningsminister?)……og Cross Cultures er netop blevet udnævnt til UEFA partner 2008-2011. Stort!

Alt er klart til en fantastisk tur, og ALLE engelske husmødre på ferieøen kan godt begynde at varme op (især de lidt for overmodne modeller med lår som ubagt pizzadej iført lidt for korte kjoler under forklædet)

De glæder sig!

Hilsen
Terruzzi (en stor rytter)

—-ooo0ooo—-
Kære Q.

Så sprang bomben!

Her til morgen har UCI, WADA, TDC og DCU meddelt at nye DNA-prøver af Floyd Landis og Katten ikke påviser noget sammenfald.
Katten er hermed renset for ALLE beskyldninger om doping og kan deltage i Vuelta a Mallorca og VM.
Den sygemeldte direktør for DCU, Jesper Worre udtaler i en  pressemeddelelse, at han er lettet over meddelelsen og har med øjeblikkelig virkning raskmeldt sig, hvilket betyder, at også Fona-bossen Søren Hansen stiller op på Mallorca for at forsvare sin 5. plads.

Kommentar:
Det lugter langt væk af råddenskab, korruption og sammensværgelse. Føj for satan!

Terruzzi

Press Officer og vinder af alle 6-dagesløb 1937-2007 (alene)

image1   image2image3
DCU, København                                                                                                                                       21.09.07

Pressemeddelelse.

Direktør for DCU, Jesper Worre, meddelte i dag på et hasteindkaldt pressemøde kl. 14.00, at DCU har idømt den tidligere dopingdømte Fona-rytter, Henrik ”Katten” Stephansen Vestergaard, udelukkelse for al sport på livstid.
Dommen skal ses i lyset af offentliggørelsen af den amerikanske cykelrytter Floyd Landis´DNA-profil i forbindelse med fratagelse af hans sejr i Tour de France 2006.
Prøver foretaget på initiativ af WADA har vist et sammenfald af Floyd Landis’ og Kattens DNA-profil. Sagt på anden måde: Floyd Landis og Katten én og samme person.
Sagen har taget så meget på DCUs direktør, Jesper Worre, at han har sygemeldt sig på ubestemt tid. Som midlertidig konstitueret direktør er udpeget sportschef for Team-Fona, Søren Ellegaard Hansen, som udtaler, at han er rystet over afsløringerne.
”Jeg er rystet over afsløringerne.. Det vil få uoverskuelige konsekvenser for 
verdens hårdeste cykelløb, Vuelta a Mallorca, som køres i den første uge i oktober,” udtaler Søren Hansen, som nu må blive hjemme uden mulighed for at forbedre den 5. plads, han sikrede sig i Tour de Antibes.
Terruzzi
Press Officer

Sporerne fra Tour de Antibes i 2005 skræmmer!

Mistanke om sabotage på Team Fona

Begrundet mistanke om sabotage på verdens stærkeste cykelhold under træningslejr. Teamchefen afviser ikke, at nogle af holdets egne ryttere er indblandet i den delikate sag. Misundelse kan være årsagen.
Af journalist Fernando Frennaroruzzi (fætter til Terruzzi Kurland)
 – Il Cykling Sportivo del Monde                       
Team Fona, det eneste deltagende hold i verdens hårdeste cykelløb Vuelta a Mallorca, har i den forløbne weekend været på træningslejr et hemmeligt sted på Vestsjælland.
Det blev til en hård tur gennem det bakkede landskab, og en første test af formen her ca. en måned inden afrejsen til Mallorca.
Holdets teamchef, Søren “Ellegaard” Hansen, var meget fåmælt efter træningslejren, der gav ham en indikation om holdets muligheder i løbet, men han var også rystet over at holdets normalt stærkeste rytter, Henning ”Terruzzi” Kurland, var udsat for sabotage: ”Jeg er rystet efter den første fællestræning. Holdets normalt stærkeste rytter, Henning ”Terruzzi” Kurland blev udsat for sabotage. Det er vist ikke første gang,” fortalte en stærkt bekymret team-chef.
Hvad bestod sabotagen I?
”Det kan jeg ikke komme nærmere ind på…… men én eller anden har skruet noget på hans bagbremse, så den låste fuldstændig. Hjulet var næsten ikke til at drive rundt. Desværre opdagede vi det ikke før, vi havde kørt hele ruten igennem.”
Er der nogle mistænkte i sagen?
”Det udtaler jeg mig ikke om….men det er jo mærkeligt, når cyklerne stod aflåst.”
Hvem havde nøglen?
”Ingen kommentarer! Men jeg har en klar fornemmelse…..”
Du antyder altså, at det er én eller flere af dine egne ryttere, der står bag?
”Som sagt har jeg ingen kommentarer…… men 
hvis det viser sig at min fornemmelse holder
stik, vil der rulle hoveder. På holdet er det mig,
der har det sportslige ansvar. Det er mig, der
bestemmer, og hvis nogle af rytterne overtræder de
skrevne og uskrevne love, kommer det til at koste dyrt.”

Team-chefen var bekymret efter træningslejren
Foto: Palle Gulvballe

Holdkammeraterne rystede

Det var en flok rystede ryttere, pressen mødte efter den første træningslejr i det vestsjællandske, og ingen var meget for at kommentere rygterne om sabotage. Stemningvar trykket inden rytterne forsvandt i bad, men det lykkedes alligevel at få et par kommentarer.
”Vi er selvfølgelig rystede alle sammen, og forstår slet ikke vores team-chefs udtalelser om at det muligvis er én eller flere fra holdet, der står bag”, udtaler Henrik ”Katten” Vestergaard, ”jeg troede bare ikke Terruzzi havde benene i dag. Alene dét at gennemføre med baghjulet næsten helt låst fast, er en fantastisk præstation. Under normale omstændigheder kan det ikke lade sig gøre…”
Laust ”Indurain” Jakobsen, der prøvekørte en helt nyudviklet slim-anti-wind-cover dragt, var mere moderat i sin vurdering af situationen: ”Nu skal man jo ikke overdramatisere. For mig at se var det ikke noget større handikap for Terruzzi. Han er så utrolig stærk, at der skal mere til at holde ham tilbage. Han er klart vores stærkeste kort i klassementet, og jeg vil gøre ALT, for at køre ham i stilling til den samlede sejr, selvom naturligvis også vil pleje mine egne interesser. Jeg vandt jo Tour de Antibes i 2005, og ingen skal komme på tværs af mine planer om at gentage sejren på Mallorca. Hvem vil ikke for enhver pris vinde verdens hårdeste cykelløb? Det giver jo både prestige og en masse penge…. men som sagt, ved jeg heller ikke, hvem, der kl. 02.35 har skruet hans bagbremse fast med en 10* unbraco-nøgle og sat en pal i for at stabilisere trykket på fælgen. Det er mig en gåde!” 
                                                                                                             
Katten var rystet over anklagerne –  Indurain fandt ikke sagen særlig interessant .
Foto: Svend Dellepude
 Hovedpersonen er rasende
Det var en rasende hovedperson, der kommentere sagen således: ”Jeg er rasende. Jeg har aldrig været ude for noget lignende i min lange karriere som toprytter. Dette overgår alt, og er en forbandet svinestreg. Hvis jeg får fat i gerningsmanden, vil jeg ikke svare for følgerne. Først troede jeg, at jeg havde en dårlig dag, at der ikke var diamanter i benene, og jeg måtte slæbe mig over bakkerne. Krampen tog over allerede efter 10 km. Det har jeg aldrig været ude for før.”
Mistænker du nogen bestemt for at stå bag?
”Det nægter jeg at kommentere……….men selvfølgelig gør jeg det. Det er med garanti én fra holdet, der føler sin førerposition truet, men jeg skal nok komme igen. Jeg bruger ikke hverken doping, som visse andre på holdet, eller kunstige rumdragter, de nedsætter vindmodstanden med op til 80%.
Jeg lever sundt og træner hårdt. Mere har jeg at sige lige nu,” sagde en tydelig skuffet Terruzzi, der åbenbart på trods at sit handikap med cyklen alligevel var i stand til at imponere.


Terruzzi slår i bordet for at få sandheden frem. 
Foto: Ole Sidevind

Team Fona: (fra venstre) Henning Terruzzi Kurland, favorit, Søren Ellegaard Hansen, outsider, Laust Indurain Jakobsen, favorit og Henrik Katten Vestergaard, dopingdømt.
31. aug. 2007 af Press Officer Terruzzi Kurland 

Det har ikke været let at komme i forbindelse med Fona-holdet, der konstant befinder sig på træningslejre under meget fremmede og underlige himmelstrøg, men nu er det endelig lykkedes at få en udtalelse fra holdet pressechef, Henning “Terruzzi “Kurland, der har valgt, helt at undlade at kommentere de vedvarende rygter om omfattende dopingmisbrug på holdet af hensyn til holdets sponsor: “Jeg har valgt helt at undlade at udtale mig om de vedvarende rygter om omfattende dopingmisbrug på holdet af hensyn til vores sponsor”, understreger den ellers meget sympatiske pressechef og rytter.
Fra pressens side forstår man ikke denne holdning, men der gættes på, at det hænger sammen med skandalerne på holdet i Tour de Antibes i 2005, hvor Henrik “Katten” Vestergaard jo som bekendt blev taget ud af løbet af det franske politi og udelukket fra al sport i 2 år. Mistanken klæber sig derfor til holdet, som jo er det eneste pro-hold på årets udgave af Vuelta a Mallorca. Løbet køres i begyndelsen af oktober under enorm mediebevågenhed.

Optakt til Vuelta de Mallorca skæmmet af doping.
August 2007

Af Henning Terruzzi Kurland

Verdens hårdeste cykelløb, Vuelta Mallorca, er blevet ramt af dopingspøgelset fra årets skandaleudgave af Tour de France. Alle hold – med undtagelse af Team Fona – er blevet testet positive, og er derfor nægtet deltagelse i det prestigefulde løb. Team Fona bliver således eneste deltager.
Holdets sportchef, Søren ”Ellegaard” Hansen,
er rystet, men forstår godt beslutningen: – Jeg er rystet. Men jeg forstår godt beslutningen. Jeg havde
slet ikke forestillet mig, at så mange hold var involveret i ulovlighederne.
Selv kan jeg ikke huske, om jeg nogensinde har dopet mig, og hvor jeg har forberedt mig til løbet. Faktisk kan jeg ikke huske ret meget. Jeg kan heller ikke huske, om jeg er blandt favoritterne, men jeg håber, at kunne overraske på enkelte etaper.
Team Fonas ryttere har sommeren igennem været spredt over det meste af kloden for at forberede sig til det krævende løb. Således er Laust Joen Indurain Jakobsen i øjeblikket i de sydfranske bjerge for at skærpe højdetræningen.
Indurain besøger hver dag nøgencampingpladsen ”Agde Naturel”, og efter sigen de skulle det øge blodgennemstrømningen
– Jeg kan godt mærke, at der sker noget så snart jeg kommer inden for porten, men det er svært helt at forklare hvad, fortæller Indurain fra Middelhavskysten, og fastslår, at han nok må regnes blandt de to stærkeste i feltet. Hvem den anden er, vil han ikke ud med.
Holdets tempospecialist, Henrik Katten Vestergaard, der netop har overstået en 2-årig karantæne for brug og salg af doping, fortæller i telefonen fra Verona:
– Jeg har netop overstået min karantæne på 2 år for brug og salg af doping, og har i 3 uger opholdt mig i Mexico og Italien på samme tid. I Italien højdetrænede jeg ved Gardasøen, f.eks. lå jeg i overkøjen i vores campingvogn, og kan allerede nu mærke god fremgang, men jeg skal jo også passe min dopingforretning i Ganløse, så jeg får nok ikke trænet så meget, som jeg havde planlagt. Jeg har svært ved at se mig selv i rollen som favorit. Der er to andre på holdet, som er meget stærkere.
Den elegante sprinter, Henning Terruzzi Kurland, har forberedt sig i Kaukasus-bjergene, men det er meget sparsomt, hvad vi har af oplysninger om én af feltets helt store favoritter.
Til avisen ”Novisti Sportskiskaya”, har han udtalt, at han er én af favoritterne til sejren på Mallorca, og at hans taktik er at køre hurtigere end den anden favorit i feltet. Hvem, det er, fremgår ikke af den stort opsatte artikel.
Interessen fra pressen har været enorm, og holdets sponsor er blevet kimet ned, men han har ikke kunne kaste nyt lys over situationen, da han ikke har været i kontakt med holdet i lang tid: – Jeg kan ikke kaste nyt lys over situationen, da jeg ikke har været i kontakt med holdet i lang tid udtaler den travle sponsor.
Sportschefen (Søren ”Ellegaard” Hansen, red.) er den eneste, jeg har daglig kontakt med, uden at jeg er blevet ret meget klogere.
Flere danske medier sender direkte fra den store begivenhed: Charlie, Giro 413, Lyngby Radio, DR ved Gunnar NU, og ”65-rejser” har arrangeret busture til løbet med overnatning i Hartzen. Også flere udenlandske stationer har meldt deres ankomst til den store begivenhed, som forhåbentlig vil blive forskånet for skandaler, som prægede Tour de Antibes og Tour de France.
Danske Spil har også mærket interessen, og forhåndsfavorit er Laust Joen Indurain Jakobsen, tæt fulgt af Henning Terruzzi Kurland, mens der ikke er mange der tror på outsideren Søren Ellegaard Hansen og den dopingdømte Henrik Katten Vestergaard.
– Vi har også mærket interessen i Danske Spil, udtaler Kim ”Lotto” Ragle. Vi får specielt en del forespørgsler om Henrik Katten Vestergaard, fra kvindelige kunder, men vi kan naturligvis ikke videregive fortrolige oplysninger.
Det eneste,  jeg kan sige, er, at det er min fornemmelse, at han trods alt har markeret sig i visse kredse, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at det svirrer med rygter – især efter hans deltagelse i Sydengland Rundt i 1999.
Hvor meget man skal lægge i det, er svært at sige, men der er ikke tvivl om hans voldsomme popularitet hos det kvindelige publikum, og i sådan en situation er det jo forståeligt, at man ikke altid lige når at få sagt: – Nej, tak – jeg er ikke interesseret!
Vuelta Mallorca har start og mål i Palma og indgår i Pro-turen.