ab-fodbold

Vagn Ludvigsen: Da jeg scorede et mål…

Da jeg scorede et mål………
Af Vagn Ludvig
Hjemme fra en tur til Zimbabwe og Sydafrika med mange  spændende oplevelser, f.eks. da en flodhest forsøgte at tippe vores kano (kan  sammenlignes med Remmers dybdegående skuldertacklinger på uskyldige tjønsere).  Eller da en løve på ca. 40 m afstand brølede af os spadserende gamle AB’ere  (kan sammenlignes med at Torps skideballer i gennem en hel kamp). Ja, hjemme  derfra blev jeg bedt om at sætte hold om lørdagen.   Kjøller fortalte, at vi var 15 og det var derfor  overraskende, at Kjøller ville over på 7 mands holdet, men jeg byttede hold med  ham. Først 5 min. inde i kampen opdagede jeg, at de havde taget fusen på mig.  Søren havde gemt sig bag træerne og dukkede først op, da spillet var startet.  Jeg lod som ingenting, men overvejede om han skulle afstraffes.
Søren skrev herefter til mig:
Kære Ludvig
Jeg restituerer mig jo fortsat efter din svinestreg – samtidig venter jeg  spændt på din artikel: “Da jeg scorede et mål.”   Nej Søren det var ikke en svinestreg, det var en  afstraffelse.
 Kampen endte 7-2 og selv holdvælgeren kunne se, at holdene  var skæve.
Om torsdagen satte Palle hold. Spillet var jævnt fordelt. I  første halvleg spillede vi i den ende, der er nærmest hallen, medens det i  anden halvleg var i modsat ende. Kampen var lige i de første 2 min., men så  scorede Palle. Nogle påstod at han prøvede at sparke væk, andre at han prøvede  at tage den til sig, medens Palle sagde at han var blevet ramt. Jeg tror på  Palle. Sov han eller hvad? Saksen – banens bedste spiller – bankede Knuds  perfekte aflevering direkte i kassen. Ole Boks headede derefter med  skulderen til 3-0, og da undertegnede modtog bolden fra Allan med ryggen til  målet, drejede jeg lynhurtigt rundt, tænkte på at bruge skudfinten, men  da jeg ikke kan den finte med venstre ben, sendte jeg blot bolden i mål over  ved stangen, hvor der var plads. Efter at Ole Boks i anden halvleg havde scoret  med ryggen, blev han passet op og Allan og Frost scorede resten af  målene til 8-0. En dag hvor holdene var (næsten!!) lige.
Om lørdagen satte jeg atter hold. Søren kom helt tilfældigt  på mit hold, men desværre restituerede han sig stadigvæk, og jeg kan åbenbart  ikke score hver gang. Doktor Claus scorede kampens eneste mål efter en solo  tur.