EM-historier 2012

ab-fodbold

Allan Møller

EM  2000.

Allan  Møller.

I  forbindelse med EM 2000 som blev afholdt i Holland/Belgien skulle Radio Energy  promovere sig på det Danske marked.

De  lavede en konkurrence, hvor 2 lyttere af gangen skulle svare hurtigst og  rigtigt på et sportsspørgsmål. Vinderen gik sammen med 9 andre vindere videre.  Min søn John Møller (sportschef i AB) kom igennem og var oppe imod en pige.  Galant lod han hende svare forkert (han kunne heller ikke svaret) hvorefter han  gik videre til finalen som var i Fona på Strøget. Her skulle de 10 vindere  finde den endelige vinder ved at spille Play Station Fodbold. Til den endelige  vinder var der 10 billetter på højkant til Danmarks sidste kamp i gruppespillet  mod Tjekkiet. Det var incl. bustur m.v.

Vi  havde dog det problem, at på dagen hvor der skulle spilles Play Station var  John og hans gymnasiekammerater optaget af studenterkørsel.

Vi  måtte derfor finde en ny “John” der kunne tage til Fona. Valget blev  en anden AB`er kaldet Einstein som var IT-nørd. Han gik i en uges træningslejer  og gennembankede herefter alle de øvrige deltagere i Fona, imens jeg fulgte  slagets gang i Radio Energy, og samtidig orienterede mig om, hvor hestevognen  var på ruten. Efter sejren havde vi nemlig kun 1 time til at John og 9 venner  skulle møde op på radiostationen for at kunne indløse gevinsten. Jeg måtte  derfor ud og hente nogle af deltagerne incl. John på studenterturen og bagefter  køre dem tilbage til festlighederne.

Således  kom 10 unge primært fra AB/Bagsværd Kostskole til EM. Kampen mod Tjekkiet blev  tabt 2-0 og da Danmark også havde tabt de 2 første kampe skulle alle hjem