2020

ab-fodbold

Niels T. fortæller om Tim R.

Gode nyheder 

De sidste informationer angående Tim Rishøj er heldigvis meget positive – og han er blevet flyttet fra intensivafdeling lørdag formiddag og til 15. etage på Rigshospitalet til en hjerteafdeling.

Han fik i løbet af fredag besøg af børnene, og de var kommet til København hele vejen fra den henholdsvis USA og Kina.

Efter de seneste oplysning skal han blive på Rigshospitalet i den næste uges tid, men der er håb om, at han snart kan vende hjem til lejligheden i Bagsværd efter veloverstået behandling. Jeg fik en opringning fra Tim Rishøj lørdag eftermiddag, og det var herligt at høre hans stemme. Han bad mig hilse alle vennerne på AB, og sagde mange tak for den opmærksomhed og medfølelse, han har oplevet.

Tim er stadigvæk en lille smule omtumlet efter den lange operation, men han forventer at være klar til at modtage besøg i løbet af den kommende uge! 

Med venlig hilsen/

Niels Torp

—-ooo0ooo—-

Kære tjønsere! 

Torsdag eftermiddag var det lidt af et chok, at vi på AB fik at vide, at Tim Rishøj var blevet hasteopereret på Rigshospitalet.

Han fik ondt i brystet søndag aften og blev kørt til Herlev Hospital, hvor de troede det var en blodprop. Men efter en scanning blev han overført mandag til Rigshospitalet, hvor han gennemgik en større hjerteoperation (10 timer), da man konstaterede en revne i kranspulsåren.

Han er stadig på intensiv – afdeling og må IKKE få besøg. Heldigvis var der torsdag eftermiddag gode nyheder, da Lars, bror, havde besøgt Tim på Rigshospitalet, og her sad han oppe i sengen og var i stand til at fortælle ”dårlige” vittigheder – hvilket absolut er et sundhedstegn!

I vil løbende blive orienteret om helbredstilstanden, men vi håber naturligvis snart, at have denne festlige gut i vores midte igen på AB!

 Venlig hilsen/

Niels Torp