2022

ab-fodbold

Dr. Spin: Stor kunst på lille Kunst

Stor kunst på Lille Kunst.

Tjønsernes absolut største kunstkender, Lauge Nilsson (billedet, red.), har nu blandet sig i sagen om de forsvundne penge på Aalborg Kunstmuseum, og han er ikke forarget over at kunstneren, Jens Haaning, er stukket af med 550.000 kr., som han havde lånt af det aalborgensiske kunstmuseum, Kunsten.

“Jeg er ikke forarget over, at kunstneren, Jens Haaning er stukket af med 550.000 kr.”, udtaler Lauge, “han har jo bare sat handling bag titlen til billedet Take the Money and Run. Det bør alle kunne forstå. Også dem der ikke er kunstkender som mig.”

Til gengæld er kunstneren, Jens Haaning, forarget over, at, at museet har fotograferet værket uden at have rettigheder til det, og vil nu overveje at rejse erstatningskrav.
“Jeg er mest forarget over, at museet har fotograferet værket uden at have rettigheder til det, og nu vil jeg overveje at rejse erstatningskrav”, siger Jens Haaning, og det er Lauge helt enig i.
“Det er jeg helt enig i”, udtaler Lauge til tjønsernes udsendte reporter. “Men”, fortsætter han, “jeg forstår så ikke logikken i, at tjønserne ikke også bliver støttet økonomisk af Kulturministeriet. I hvor mange år har vi ikke været udøvende kunstnere på Lille Kunst, og nu også på den helt store scene, Store Kunst? Jeg spør´ bare!”
Jeg har overvejet, om jeg næste gang til tjøns skal tage bolden og stikke af med den for at skabe noget tiltrængt opmærksomhed.”

Dr. Spin: – “Det lyder som en rigtig god ide, Lauge!”

 

Dr. Spin, nu åbenbart også kunstner