2010

ab-fodbold

John Andersen og Elio Acunto-de Lorenzo: Italiens-tur 2011

Kære medtjønsere,Som nævnt i slutningen af oktober kan tilmeldingen til “Liguria” turen den 8/9 2011 nu finde sted fra 15.11.2010 til og med 02.12.2010.

Tilmeldingen finder sted ved at besvare denne mail til John, og ved at indbetale kroner 2.000 (husk at anføre jeres navn!) på

Nordea reg nr 2105 konto nr: 6875545629

I forbindelsen med julefrokosten vil “excel arket ” med antallet af deltagere og navne blive offentliggjort, og der vil være mulighed for at indbetale beløbet den pågældende dag, hvis man ikke har gjort det inden.

Er der behov for info og præciseringer, kan dette finde sted inden julefrokost og senest under julefrokosten (fuldt program er allerede blevet delt ud, men er også vedlagt her).

Det er vigtigt, at den enkelte tager stilling til sagen nu.

Efter julefrokosten vil det ikke være muligt at melde sig til turen.

Viser det sig, som vi håber, at tilslutningen er tilfredsstillende, vil planerne om køb af billige flybilletter til Nice blive virkeliggjort af John, så at vi kan få de rigtige priser.

Hvis nogen ønsker at tegne afbestillingsforsikring vedr. fly, (til tilfælde af sygdom o.a alvorlige forhindringer), så skal det også anføres før 2/12.

Straks efter en postiv tilmelding, vil Elios kontrolrejse i april blive bestilt (Det er nemlig således , at hotellet ønsker besked hurtigt).

Vi er så heldige mht Nice, at der er mange flyvninger til og fra København. September er i det hele taget en skøn periode både på den italienske og den franske riviera.

Det betyder, at hvis nogle ønsker at opholde sig i Italien eller Frankrig alene eller med venner/familiemedlemmer noget længere, kan en anden returdato let findes. Men skal så anføres inden 2/12, så returbilletter kan bestilles til den senere dag.

Vi ser frem til mange tilmeldinger, som evt også kan ske til tjøns (evt også med betaling til John).

På gensyn
John og Elio