Tjønsernes gode ven

ab-fodbold

Thomas Kentorp: Min gode ven Henrik Duun

Thomas Kentorp: Min gode ven Henrik Duun
Din udstråling som fodboldspiller
Henrik Duun bliver godt nok kaldt for ‘Beckham’ af Søren  Knæbind, men vi er jo nogle stykker, der ved, at Duun også adlyder navnet ‘Tante  Anna’. Dette glimrende navn fandt Fyrværkeren på, da han ikke mente, at Duun  gik ordentlig ind i tacklingerne i kampene. Dermed er konklusionen også klar:  Duuns udstråling som fodboldspiller er både den elegante Beckham, der går til  baglinien og lægger lækre bolde ind over, men det er også ‘Tante Anna’, der  står og fedter lidt i det, for ikke at slå sig for meget.
Dine Tjønser-kompetencer
Henrik Duun er en af vores bedste tjønsere. Ingen tvivl om det.  Duun har et dejligt skud, som ofte suser ind lige under overliggeren, hvor  målmændene ikke kan nå den med hovedet. Samtidig er Duun løbestærk  – der  er jo heller ikke nogle overflødige kilo at bære rundt på. Duun er myndetynd og  en rigtig velholdt gråsprængt herre. En sikker succes hos mormødrene på  Damhuskroen om tirsdagen. Det er en fornøjelse at være på hold med Duun til  torsdags- og lørdagstjønserne.
Et par Tjønser-venlige gode råd.
Henrik Duun hygger sig på AB. Duun har madpakke med om lørdagen, og  det tager en Koreakrig for Duun at klæde om efter kamp og træning. Det ved  alle, og det er jo også bare i orden. Dog burde Duun måske nok sørge for at  komme lidt før ned i AB’s restaurant til Inge’s kødgryder om torsdagen. Maden  er ofte kold, inden Duun indfinder sig med vandkæmmet hård. På fodbold fronten  har Duun nogle gange en tendens til at gå hårdt til de lidt bløde spillere, fx.  Hagensen og Henning Kurland. Der burde Duun tænke på, at han er den store  stærke mand, og lige passe lidt på den små kortbenede mænd. Sjovt nok går Duun  aldrighårdt til Niels Remmer. Der skal ‘Tante Anna’ ikke nyde noget. Man kunne  risikere at komme ind og ligge i ryatæppet på Remmers brystkasse.
Fremtiden for dig som Tjønser.
Henrik Duun er semi-pensioneret og har mange gode tjønserår i sig.  Derfor vil Duun helt sikkertvære med til at præge denne fantastiske tradition  med tjønsen fremover. Duun er utrolig god til at organisere og være  kassemester. Dette vil vi få glæde af både på tjønserholdet og på vintermasters  holdet, er jeg sikker på.
Hvad Tjønser-kammeraterne forventer af dig
Vi forventer af Henrik Duun, at ‘Beckham’ vil opretteholde sit  altid gode humør og smittende latter. Det er en fornøjelse at være sjofel i  Duuns selskab – der fuld opbakning til plathederne. Et godt grin og nogle  supplerende kommentarer fra Duun er altid velkomne. Vi forventer, at Duun er en  af krumptapperne både på og udenfor banen i mange tjønserår endnu.
Hilsen
Thomas K