2022

ab-fodbold

Årets Tjønsermålmand 2022

Årets tjønser målmand

Igen i år havde den tidligere landsholdsspiller og verdensberømte tjønser Benny Nielsen udskrevet en konkurrence i tjønser miljøet. Denne gang skulle det være Årets Tjønser Målmand 2022. Årets største fodboldpris i Danmark.
Eventet blev holdt på AB, Skovdiget og blev overværet af en perlerække af tidligere topspillere og Tjønserformand Bjørn Larsen. Benny Nielsen var selv vært ved eventet og han startede med at give alle tilstedeværende en nøglering i et AB vedhæng. En flot julegave.
Dernæst en stor tak til Formand Bjørn, som to gange om ugen minder folk om, at der er tjøns, medbringer nyvaskede veste og bolde med det rette lufttryk, sætter gode hold på banen og ikke mindst, at der til stadighed er øl efter tjønsen. For sin indsats fik Bjørn en velfortjent flaske Spansk Cava.
Dernæst til prisen, hvor der var ikke mindre end 18 nominerede.
Et anerkendt Nigeriansk Betting Firma, havde sat odds på udfaldet. John A. gav pengene ikke mindre end kr. 8oo,- igen, mens Katten, der var favorit, kun gav pengene 2 gange igen, fordi han var kendt inden for cykelsporten.
Da flere af de nominerede aldrig havde taget bolden med hænderne, blev de sorteret fra, så der kun var 5 seriøse emner tilbage, nemlig Steen, Bent J, Tim, Remmer og Torp. De tre kunne hurtigt vælges fra, idet de havde ladet mange nemme bolde gå i mål, hvorefter der kun var Tim og Steen tilbage.
At vælge mellem disse to var imidlertid en meget svær opgave, som Benny havde hentet hjælp til fra verdens bedste målmand, Peter Schmeichel. Og Peter havde lovet at arbejde gratis, hvilket ellers er uhørt.
Da Peter ikke havde set dem spille, måtte der tages andre kriterier i anvendelse. Vægten var til Steens fordel, udseendet til Tims og efter at have vurderet mange kriterier, blev Tim valgt, fordi han havde en flot karriere i udlandet ved Mærsk og Nilfisk.
Tim fik overrakt præmien, en flot trøje med teksten ÅRETS TJØNSER MÅLMAND 2022 i guldtryk og med AB logo. Tim måtte holde vindertalen, hvor han takkede alle modstanderne for en god kamp og Benny for den seriøse udvælgelse.
Remmer, der blev frasorteret på et tidligt tidspunkt, var meget bedrøvet, hvorfor Bent J. overrakte ham en juletrøje i trøstepræmie. Trøjen var også en anerkendelse for Remmers flotte fremmøde. Han er den eneste, der pendler mellem Sverige og Danmark for at spille tjøns. En flot præstation Remmer.


Vi takker Benny for en spændende konkurrence og de dejlige Belgiske øl, han havde med. Vi ser frem til næste års pris. Som vi så til WM, er der flere muligheder, f.eks. Golden Ball, Golden Boot, Golden Glove, Best Young Player. Årets mål, årets selvmål og årets målmand har vi allerede uddelt.