2012

ab-fodbold

SH: Laust er tilbage…

LAUST ER TILBAGE PÅ BANEN EFRTER ET SKADESHELVEDE………..SH
Laust  – velkommen tilbage til Tjønserne, du har været længe væk. Hvad følte du, da du igen løb ind på ’Lille Kunst’? 
Først og fremmest imponeret over det store fremmøde en regnfuld lørdag, så spændt på at se de særligt indkøbte mål, som jeg kun har læst om (bla i en en meget meget lang tjønsermail fra Elio), så spændt på om holdsætningen stadig ville være lige så håbløs som altid, og i den forbindelse om min ranking stadig holdt. Det gjorde den for så vidt, at 4 måneders fravær indplacerede mig på et niveau lidt bedre end Dr. Spin. Det finder jeg tilfredsstillende og korrekt. 

Hvad følte du, da du genså dine gode Tjønser-kammerater?
Jeg blev budt velkommen af 2 medlemmer fra quadrofonien, som jeg havde sikret mig ville være tilstede, så jeg havde lidt støtte i de svære første minutter i omklædningsrummet. Jeg fandt min sædvanlige plads og kunne med glæde konstatere, at Vagn ikke var til stede, så jeg i ro og fred kunne koncentrere mig om min omklædning uden at skulle hjælpe ham i sit fodboldtøj også. Duun, årets Tjønser, viste mig den ære at ønske mig Godt Nytår. Det var stort. Flere kiggede nysgerrigt på mig. Givet i tvivl om, hvem jeg var, og hvordan man skulle få mig afvist, når Silden nu ikke var til stede. Og, synes jeg, at Remmers kropsbehåring virkede langt mere omfattende, end jeg husker det. 

 Hvad følte du, da du selv flugtede jeres første mål ind?
Naturligvis en rigtig god fornemmelse og en passende markering i forhold til de såkaldte angribere, som har konstante problemer med at få afsluttet. Her kunne jeg nævne mange, men vil nøjes med et eksempel: Dr. Spin

Hvad følte du, da du så Remmer og Claus B, på samme hold?
At det er voldsomt med så megen BMI på samme hold, men også glad for at jeg blev sat på samme hold som dem. Claus B har jo lovet at betale hele vores fælles fødselsdagsgilde den 26/4, og Remmer har lovet ikke at komme den dag, så det………………

Hvad følte du, da du så Dr. Spin gå målløs fra banen?
At intet – absolut intet – har ændret sig i løbet af de 4 måneder, jeg har været væk

Hvad følte du, da du erfarede, at Denis ikke var til stede?
Nu siger du Denis. Og så må jeg lige tænke mig lidt om, for jeg synes ikke umiddelbart, at jeg husker en Denis blandt tjønserne.
Der var vist en noget mavesur gnavpot af en gammel mand, som på et tidspunkt hjalp Silden med at skabe en lille og sølle rygklappergruppe, som skulle sætte sig på magten blandt tjønserne. Hed han Denis? Hvor mon han er nu?

 Hvad følte du, da Smeen efter kampen i omklædningsrummet i detaljer præsenterede Fisken?
Jeg har altid beundret Smeens krop. Ikke helt så perfekt som Elios (klassisk romersk), men heller ikke lige så misligholdt som Vagns (klassisk dansk). Smeen har bare en tendens til at overskride den 10 cm zone, som mange af os finder er en rimelig afstand mellem hans fisk og ens ansigt. Lad mig sige det sådan: den er pænest på afstand. 

Har du flere følelser?
Kun i forhold til Statsministeren, som jeg godt kunne tænke mig at få et personligt møde med, og så …… ( forkortet af red.)