2016

ab-fodbold

HK: Dr. X med BREAKING NEWS

====================================================================

BREAKING NEWS – BREAKING NEWS – BREAKING NEWS – BREAKING NEWS

Skandalen i Brøndby overgås kun af skandalen hos Tjønserne

Brøndbys milliardær og udskældte bestyrelsesformand, er kommet i stormvejr i den samlede danske sportspresse, men han står ikke alene med at have uddelt verbale tæsk til højre og venstre i sin egen klub under pseudonym.

Det viser sig, at Tjønsernes hjemmeside, ab-tjønsere.dk, gennem en årrække har lagt navn til en tsunami af smædeskrifter fra en vis ”Dr. Spin”. Det viser sig, at bag pseudonymet gemmer sig den ellers meget sympatiske Tjønser, Henning Kurland. Han har misbrugt hjemmesiden som våben i sin egen vendetta (‘blodhævn’) mod sine hold- og klubkammerater. Hans vedholdende og u-filtrerede indlæg har gennem årene vagt uro og harme i store dele af Tjønser-kredsen, men nu ser det ud til, at det endelig stopper.

”Det er et tillidsbrud og meget ærekrænkende”, udtaler chefredaktør, Søren Knæbind, i en officiel pressemeddelelse, ”og det vil få konsekvenser. Mere vil jeg ikke sige på nuværende tidspunkt. Jeg er i chok.” 

Niels Lindgaard: – ”Jeg havde det på fornemmelsen. Tænk, hvor han har forfulgt mig i årenes løb, bare fordi jeg en gang for mange år siden undlod at spille ham i en fri position.” 

Lauge Nilsson: – ”Så kan jeg måske endelig få fuldført bare en enkelt sætning. Det glæder jeg… (forkortet af red.).

Jørgen Frost: – ”Ikke siden jeg blev fyret fra Roskilde Løgn- og Latrinskole har jeg været så glad.”  

En opringning til ”Dr. Spin” gav ikke noget resultat, og vi må vente til PET har undersøgt sagen nærmere.

====================================================================

EKSTRA BREAKING NEWS – EKSTRA BREAKING NEWS- EKSTRA BREAKING NEWS

====================================================================

 Konetyveri i Superligaklub har ikke rystet Tjønserne  

Superligaklubben Randers er ramt af intern uro efter afsløringen af anføreren på holdet har stjålet en medspillers kone. Tjønsernes vikarierende reporter Dr. X har derfor foretaget en rundspørge i omklædningsrummet efter lørdags-tjønsen, for at afdække fænomenets omfang:

Thomas Kentorp: – ”Jeg har da tænkt tanken op til flere gange. Jeg skulle måske have sprunget nogle Italiens-ture over og i stedet udnyttet muligheden imens, men det er altså ikke blevet til noget. Desværre!”  

Niels REMA 1000: – ”Hvorfor tror du, jeg bor i Sverige med min unge kone, hva´? At bo i Danmark vil være det samme som at binde et dådyr til et træ i en skov fyldt med sultne ulve…” 

Denis Holmark: – ”Det er noget svineri. Jeg kunne aldrig drømme at gøre sådan noget….arrrgh, så skulle det da lige være, hvis….(forkortet af red.)…en ordentlig…(forkortet af red.)”.

Så var der ikke flere, der ville udtale sig, da de alle skulle skynde sig hjem…….

Dr. X