2010

ab-fodbold

Johnny Petersen: Øjeblikke i en Tjønsers liv

Øjeblikke i en Tjønsers liv.Hørt  en tilfældig torsdag . Undervejs i den ikke særlig velspillede tjøns kom flg.  kommentar fra Jan Ivar: ”Når jeg kommer hjem, skal jeg have krisehjælp!” Samme  Jan Ivar klædte undtagelsesvis om i lynets hast efter tjønsen. Vi andre sad som  sædvanlig og fortalte løgnehistorier, da en enorm sky af parfumeduft bredte sig  fra Jan Ivars område. Bemærkningerne flød: ”Har du sprøjtet dig alle steder?”  ”Noget på den dumme?” osv –osv, indtil Spindoktoren højt kom med det forløsende  spørgsmål: ”Havde det ikke været billigere med et myggenet?”

Efter  dette måtte vi naturligvis snakke om alt det sportslige, og her kom vi bl.a.  ind på den måske kommende kunststofbane på den lille grusbane. Johnny P. mente,  at man skulle inddrage nogle af de nærmeste tennisbaner for at få en noget  større bane. Frost, der jo gerne kommenterer alt og alle havde følgende  bemærkning: ”Så skal der jo også fældes en masse træer, så det bliver enormt  dyrt!” JP: ” Det kan du da klare Frost, er du ikke natur- og tekniklærer?” Jo,  så drøner jeg rundt med min lille fuksvans, men hvad stiller jeg op med alle  rødderne?” JP: ” Jamen, vi løber og spiller på banen ved siden af!”

Søren  Hansen, velklædt ulv i fåreklæder, har jo også engang været elitespiller,  hvilket medførte, at jeg for nylig faldt over et interview med ham, hvor han  udtalte: ”Jeg har et mindreværdskompleks – jeg tror ikke, at jeg er så smuk,  som virkelig er”. Søren’s computer var for nylig i stykker, idet den skrev u’er i stedet for a’er. Prombte sendte Søren den til reparation og skrev under  bemærkninger bl.a. – men den virker godt,  hvis den får et dusk med en hummer.

Jan  P. just hjemkommet fra torsdagstjønsen spurgte søde Mor Karen, om hun også  syntes, at han var for tyk.                     –  Nej det synes jeg bestemt ikke, men hvis du var mit badedyr, ville jeg ikke  turde puste mere luft i dig!

Smilende  Kurt er jo vendt tilbage til tjønsen, primært lørdagstjønsen. Han er enten  målmand eller helt fremme. Netop fremme bliver der spillet en superaflevering  til Kurt, der strakte sig helt vildt efter en ikke særlig svær bold – og lige  akkurat ikke nåede den. Laust var ikke sen med flg. kommentar: ” Du skulle nok  have taget en dyrere hoftemodel!”

 

Ingen  kan snakke så meget som Frost under en tjøns. Han indleder meget ofte sætninger  med disse ord: ”Jeg  ville – jeg troede – jeg ramte den – jeg hørte ikke” Kan man andet end at holde  af så mange forskellige versioner over det samme emne, nemlig: Flere gange var han  lige ved og tæt på, men det giver som bekendt ingen haresteg til jægeren.

En  Tjønserlivsstilsnyder                   Johnny  P.