2008

ab-fodbold

Henning Kurland: Svar på urimeligt angreb på Dr. Spins troværdighed

Svar på urimeligt angreb på Dr. Spins troværdighed
Af Dr. Spin – alias H. Barthez Müller Terruzzi Kurland
Mens det ganske land ligger julebrak og vinteren har taget ladegreb, har Denis Holmark – boldartisten, luftrummets herre, den ensomme ulv i front – rettet et frontalangreb mod ytringsfriheden. Målet er undertegnede, AB-tjønsernes utrættelige reporter, Dr. Spin, der uegennyttigt og i respekt for AB-kulturen i sin rene form, utrætteligt og uophørligt prøver at afdække intriger, personfnidder og beskidte tricks på tjønser-holdet.
Dette møgbeskidte arbejde er jeg
blevet pålagt af redaktør Søren Knæbind med lovning om immunitet og beskyttelse i sandhedens tjeneste.   Fælles kæmper vi for ytringsfriheden og retten til at nedkæmpe smålighed, nidkærhed og dårlige afleveringer. Selvfølgelig skal Denis Holmark have lov til at ytre sig, og selvfølgelig skal man tage hans kritik ”alvorligt”. Det skylder man manden. Men hvorfor vil Denis have forbudt kåringen af Årets Tjønser 2007? Hvorfor skal Dr. Spin fyres, og hvorfor skal talfetichisten John Andersen mistænkeliggøres?
Er det fordi Denis end ikke er på tale til at blive nomineret til Årets Tjønser?  Er det en anledning for at bringe sig selv i centrum og vælte undertegnede af pinden for selv at komme til fadet? Spørgsmålene er mange. Alle på redaktionen er rystede og har svært ved at fatte omfanget af  dette meningsløse angreb.
Redaktør Søren Knæbind udtaler i en pressemeddelelse: – Jeg er rystet og har svært ved at fatte omfanget af dette meningsløse angreb!   Denis Holmark – persona non grata(Denis Holmark – uden skud i støvlerne/red.) Det har ikke været let at finde troværdige oplysninger om personen Denis Holmark, der pludselig en dag stod med sine fodboldstøvler i hånden og spurgte, om han kunne få lov til at spille med til tjøns. Rent tilfældigt var der ulige hold, så Denis fik lov (af Silden) til at spille med – og siden har han ikke været til at slippe af med.
Men hvem er egentlig denne Denis Holmark, pensionist, tidligere ungdomsspiller i ØB og Skjold, tidligere statsautoriserede revisor, tidligere bestyrelsesformand i AB A/S, tidligere fast mand på Grand Old Masters?  Vi ved ikke meget om ham, men det står fast, at han kom til verden midt i den berygtede isvinter i 1943. Fødslen var hård, Denis nægtede at komme ud (allerede dengang var han en stridsmand). Lægen og hans far (der var ordblind, hvorfor Denis staves med ét n) sloges som rasende og moderen besvimede gang på gang. Da det endelig lykkedes at vriste ham fri, var han helt livløs. Trak ikke vejret. Faderen greb resolut sin livløse søn, sparkede døren op, sprang ned af trapperne fra 5. sal og ud i snestormen. Resolut kylede han Denis ned i sneen, rullede ham rundt i den bidende frostsne og rå kulde. Så op igen i fuld firspring og ud i det trange køkken. I en fart blev spilkogende vand hældt ud over det splitternøgne barn. Imens skreg moderen og lægen på hjælp ud af vinduerne, og faderen brølede ud i natten:Giv ham liv…..! Så pludselig midt i hele dette ekstreme vanvid, skete miraklet. Et lille klynk fra Denis, der antydede liv. Så endelig skriget. Det vrælende skrig, der meldte livets ankomst….(forkortet af red.).   Senere har Denis udviklet en sand skræk for varmt og koldt vand samt lange, dybe afleveringer.
Opfordring til Denis
Denis opfordres hermed til at uddybe sin kritik af Dr. Spin og kåringen af Årets Tjønser 2007 og John Andersens talmani, men redaktionen vil håndhæve retten til at redigere, manipulere og forvrænge ethvert usagligt angreb på navngivne personer.
 Deres utrættelige Dr. Spin