10: Tjønser-nyheder

ab-fodbold

Bent Jacobsen 81 år

Bent Jacobsen fyldte 81 år den 21. februar
Bent er tidligere Herlev-dreng, hvor han spillede fløjhalf på et rimeligt godt Herlev-hold (det var før Bjørn Larsen og Gert Brun kom til og ødelagde det).
Som 15- årig blev du medlem af AB på Nørre Allé. Senere flyttede du med til Skovdiget, og har hele tiden været en meget trofast spiller på utallige AB-hold som ungdomsspiller, seniorspiller, lukkede hold – og er stadigvæk en flittig torsdags- og lørdagstjønser (kommer altid i sidste øjeblik fordi du har så fandens mange gøremål).
Du er en boldsikker forsvarsspiller med et behersket løbepensum og en usvigelig sikker pasningsspiller, helst med en præcis “tåhyler”. Du hersker også i saunaen med medbragt duftevand på ovnen.
I 2009 blev du fortjent kåret som Årets AB-Tjønser.
Bestyrelsesarbejde i AB A/S har også nydt godt af dine indsatser ledelsesmæssigt og pekuniært (ikke-akademiske nullerter kan slå ordet op).
Du har gennem alle årene markeret dig som ‘fællesskabets anfører’ – dog med personlige og strikse observationer for overholdelse af uskrevne regler og rammer (hvem har ikke stiftet bekendtskab med din specialitet “Bent-grebet”?), og så er du i de senere år blevet formand for AB´s forenede nøgenløbere (ABFNL). En lukket forening der pt. tæller 1 medlem.
Utallige er de sociale arrangementer du har stået i spidsen for, bl.a. de mange års jule- og nytårstjøns med børn og børnebørn med efterfølgende lidt godt til ganen og maven. En flot tjønser-tradition.
Du udviser også stor omsorg for dine tjønser-venner. Du er altid parat med et ‘ring’ eller besøg, når en tjønser har været væk et par uger, eller er blevet ramt af sygdom.
I 1984 stiftede du firmaet MARFORCE, som du drev i mange år, og dit handelstalent er gået i arv til din søn Frank, som driver skistøjsfirmaet Trendysport.
Håber alt det bedste for dig fremover!
HK