26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

GRAND OLD MASTER/60+ vinter 2012-2013

Ud af vore i alt 10 scorede mål i de nu afsluttede 8 kampe har vi fået de 6 forærende (vundet uden kamp).

Så var det dejligt i 2. halvleg at se Laust opfange bolden midt på deres bane, løbe fra 2 forsvarere, og totalt ignorere Kurland, der lå helt fri midt for målet, for selv at stikke den udenom målmanden og ind tæt ved stolpen – på den rigtige side.

En fortjent reducering efter 2 foræringsmål til et ikke helt suverænt KB hold, der i kampens sidste minut fik stukket endnu en bold frem, der kunne trille ind tæt på stolpen til slutresultatet 1-3 – suk.

Men jeg håber, vi rejser os efter en ret dårlig vinterturnering – og vi kan jo passende starte på mandag mod bundholdet i vinterturneringen, HIF, som vi får lov at møde på kunstgræs i Gladsaxe kl 1915.

Jeg kommer ikke til tjøns i morgen, da AB-Viborg spilles kl 15 i Ballerup, så jeg kan ikke indsamle navne der til mandagsholdet.

Men vil bede dem, der ikke allerede i dag meldte til/fra, om at sende mig en mail mht om at de kan spille – tak.

Jeg har sat 11 ind på vedlagte sidste vinterturneringsskema – men laver snart et sommerskema for foråret.

Med venlig hilsen

John

På forunderlig vis lykkedes det Johnny at overtale Benny til at spille trods lang pause – og at få Bjørn til at møde frem kl 930, så han kunne spille hele vores kamp – og så fortsætte til sin 51+ kamp kl 11 i Husum. Flot arbejde – og stor tak til begge – og til resten af holdet, der mødte op kl 930 på en let blæsende og kold, solbeskinnet Kløvermarksgrusbane i Sundby.

Det med Kløvermarken tog Vester lidt for bogstaveligt. Han ringede 945 og kunne ikke forstå, at han var alene i Kløvermarkens omklædningsrum, så han fik forklaret, at han blot skulle køre videre mod Operaen etc. Hvorefter han tilbragte de næste 45 minutter i Operaen, så han først nåede på banen til 2. halvleg.

Nå men vi andre var da i god tid, indtil Kurland opdagede, at han havde glemt sine støvler – og for ud i bilen og hjem efter dem. Så vi startede med Claus på mål – og kun 9 mand, idet Sundby dog venligt lånte os deres 12. mand, så vi kunne starte med 10. Han gik dog ud, da Kurland ankom midt i halvlegen – formentlig fordi han mente at Kurland fyldte for 2, så vi måske derved blev 11, hvad vi altså først blev efter pausen.

Men Sundby startede forsigtigt, formentligt af ren høflighed for at se, om vi kunne blive fuldtallige. Men pludseligt erobrede de en bold midt på vores banehalvdel og var alene med Claus, der blokerede skuddet, men desværre røg bolden ud igen så han nemt kunne score, da ingen af os andre var nået med hjem. 1-0 – og det var også pausestillingen, så vi glædede os til at være fuldtallige, så vi kunne få nogle mål. De startede da også meget tøvende, og Vester så ikke bolden de første mange minutter. Vi fik til gengæld gang i spillet, og selv om vi protesterede til dommeren, da en aflevering blev stoppet klart med armen, så lod han spillet fortsætte, da bolden var havnet hos Johnny, der lagde et flot, højt skud over i det modsatte målhjørne, hvor ingen havde ventet den.

Derefter var der kun spil til 1 mål og efter et frispark, som blev afværget, så havnede bolden hos Benny, der koldt satte foden på til 1-2. Dejligt.

Det var det ikke, at de derefter på deres 3 eneste angreb lavede 2 flotte mål, mens Vester tog det 3. Mens vi misbrugte den ene chance efter den anden – ingen nævnt – ingen glemt.

Men dagens undskyldning kom bagefter i omklædningsrummet: “Det er altså også irriterende at spille mod et hold, der ikke har ens trøjer”. Jeg tror ikke det forklarer alle vore fejlafleveringer – men måske nok enkelte :-)

Vinterturneringens sidste kamp er 3/4, hvor KB kommer på besøg. Der venter jo en spændende topkamp på onsdag mellem de 2 tophold, så hvis KB vinder, så er de mestre, selv om de taber til os – hvad jeg da regner med.

Med venlig hilsen og god påske.

John Andersen

AB GOM

Grusbanen var flot – vejret dejligt og vi startede fint, men forærede dem så et mål efter et hjørnespark, hvor 4 forsvarere satte et hoved på, men kun så den røg hen til en angriber, der nemt kunne heade den ind.0-1 efter en hlavleg hvor vi dog havde nogle angreb men ikke rigtigt farlige.

Det var vi i 2. halvleg, hvor vi misbrugte et hovedstød midt for mål – langt over (huen blev efterfølgende lagt i lommen).Og en flot bold lagt over i højrekanten af feltet (som jo ikke rigtigt findes på grusbanen – men sådan cirka) blev også sendt langt over mål i helt fri position.

Til gengæld fik de så en hurtig bold sendt frem og angriberen fik en lang tå på bolden, så den trillede forbi vores fremstormende målmand – og ind.

God kamp, men gode var vi ikke, så 0-2 var måske retfærdigt.

Men 4 mål i 5 kampe – heraf 3 i en kamp, vi ikke spillede – det er ikke godt nok, hvad der også ses af stillingen.

Så jeg håber at næste kamp lørdag 23/3 kl 10 mod Sundby kan give mange mål til os – og ingen til dem. Det er jo suverænt det hold, der lader flest mål gå ind.

John

Vi startede de første 5 minutter med alle at spille bolden rundt om midtercirklen.

Men så gad Tårnby ikke det mere, men sendte en af ders hurtige unge spillere ned til baglinien, så han ubesværet kunne sende den ind foran mål, hvor en spiller blot satte foden på den til 1-0.

Lidt af en dukkert, så vi fik presset spillet en smule mere frem.

Men ikke nok, for de gentog dybdeløbet til baglinien, og fik sendt en lang bold indover, hvor Katten sprang ud og råbte: “Jeg har”, hvilket imidlertid ikke generede banens mindste spiller, der hoppede op og headede bolden flot i mål til 2-0.

Og inden de første 20 minutter var gået, så fik de spillet sig igennem igen og scoret til 3-0. Noget af en afklapsning – så vi frygtede, at de kunne blive ved.

Men forsvaret fik stabileret sig – bedre sent end aldrig – og Torp og Bjørn fik stoppet på midten, mens Remmer gik længere frem til deres hurtige venstre wing.

Og midtbanen med Lavetten, Søren, Allan og Erik  fik også produceret nogle chancer frem ad banen til Laust og Claus, men uden at vi kunne reducere.

2. Halvleg blev mere lige, men med gode chancer i begge ender, hvor Vester klarede alt i de få tilfælde, hvor de slap forbi forsvaret.

Og vi havde faktisk nogle nærgående forsøg både på langskud og inde foran mål, hvor deres målmand dog stod suverænt.

Så vi måtte nøjes med et nederlag på 3-0 – og 14 øl efter kampen. Så vi var glade for at være skadefri, så der ikke var behov for reserver :-)

Men på mandag mod Hvidovre hjemme er vi 14 mand  – se vedlagte.

Så jeg håber Johnny har haft en god skiferie og er klar til at sætte startopstillingen. Mødetid ca 1830 og spilletid kl 19 på grus mod turneringens andet grusbanehold, som har en noget dårligere score og stilling end vi.

John

GOM – sejr 1-0

Erik var skadet, men Yde overtog pladsen, så vi var 13  friske spillere på en grusbane med kun få søer – og mødte et veloplagt ØIF hold  – og en ung dommer, der sprang banen rundt og holdt fint styr på kampen.

Vi havde fint styr på kampen det første kvarter med en  del chancer men ikke mange oplagte.

Men så begyndte vi at trække os lidt tilbage – og de fik  plads til at spille rundt, dog uden at sætte Steen på alvorlige prøver.

Collaitz sparkede et langt udspark, som nåede frem til  Bjørn, det spurtede lidt frem i højre side – hvorefter han sendte et flot langt  spark over i det modsatte hjørne, hvor målmanden ikke kunne nå tilbage.

Fortjent 1-0 ved pausen – og en 2. halvleg, hvor de vel  havde 60 % af spillet – men mest midt på banen. Og vi havde et par store  chancer, som måske skulle have givet flere mål, mens deres chancer blev  opfanget af forsvar og målmand.

Så fortjent sejr over et godt hold.

Jeg har intet hørt fra HIK mht den udsatte kamp, så  foreløbigt er næste kamp 2/2 kl 1030 i Tårnby og som det fremgår, så er der god  tilmelding til kampene.