2022

ab-fodbold

Dr. Spin: Gode råd til tjønserne

Gode råd til tjønserne vol. 2

For to år siden gav Dr. Spin tjønserne gode råd til at slippe for at deltage i alt for meget husligt arbejde i den svære corona-tid med nedlukning, ingen tjøns og alt for meget tid til at blive sat i arbejde på hjemmefronten.

Nu har Dr. Spin flere gode råd til tjønserne, for som han selv siger: – Nu har jeg flere gode råd til tjønserne!

Foråret er sprunget ud, og for enhver haveejer betyder det fast arbejde og uendelige ture frem og tilbage mellem planteskoler og hjemmet. Der skal graves, sås, plantes og kultiveres. Det er et sandt helvede, hvis man ikke lige har “grønne fingre”.

Her skal skal man holde øje med den Sande Mester på det felt: Ole Gunner Nielsen (O.G.). Han giver gerne tips og små hemmeligheder videre fra sin enorme erfaring som husejer og nu som lejlighedsejer. Hans bedste råd er at sælge huset og flytte i lejlighed. Men man er jo lige vidt, hvis man f.eks. så har investeret i et sommerhus, for som O.G. siger: – Så er man jo lige vidt!”

Et af O.G´s glansnumre for at slippe for havearejdet, er at skade sig selv til til tjøns. Det så vi et godt eksempel på forleden, da han lavede sit berømte “Se mig – jeg kan falde over mine egne ben-nummer”. Alle troede, at han var kommet slemt til skade, men det var selvfølgelig spil for galleriet. Til gengæld har han nu en plausibel undskyldning, når Grethe så gerne vil i gang med at finde nye møbler og ikke mindst pynteting til deres nye lejlighed. Illums Bolighus, Magasin, Ikea, Ilva m.fl. står på to do-listen, og er der noget O.G. ikke gider, så er det at vade rundt og glo på møbler og pynteting.
“Jeg er for skadet. Du kan bare spørge tjønserne”, er O.G´s standardsvar, når Grethe lægger op til en tur til København, Lyngby, Gentofte eller Taastrup.

En anden mester ud i kunsten for at slippe for havearbejde, er Niels Remmer, der som bekendt bor i nærheden af Malmö.
– “Jeg har fortalt min unge hustru, at ledelsen hos tjønserne har sat træningen op, så der nu tjønses 3 gange om ugen. Mandag, torsdag og lørdag. Vi spiller jo som bekendt ikke om lørdagen længere, men det er den dag i ugen, min kone går på stor-indkøb i havecentre og modebutikker. Det slipper jeg heldigvis for nu. Lørdagen tilbringer jeg i stedet på et af de bedste værtshuse i byen, hvor de viser engelske fodboldkampe på storskærm, og da min kone er vant til, at jeg lugter lidt af øl efter en tjønserdag, har hun ikke brokket sig endnu.”

Ligger du inde med flere gode ideer til at slippe for de huslige pligter, er du velkommen til at skrive til det asociale netværk #dinegodeideertilatslippefordehusligepligter.

Dr. Spin