ab-fodbold

SUPER GRAND VETERAN MASTER/75+

181019

Der har  været lidt forvirring mht om AB kunne stille hold i 70+ og 75+.

Jeg har talt med Egon, der efter aftale med 70+ spillerne frameldte sig turneringen, også i troen på, at der så kunne spilles 75+ med mange af de samme spillere, da vinterturneringen jo har lempeligere aldersregler end DBU.

Men der var ikke nok hold til en 75+ vinterturnering, så 75+ starter blot igen til foråret i KBU.

Så 75+ spillerne ville gerne spille 70+ og jeg håber da, at det også gælder mange af 70+ spillerne, så efter aftale med Egon har jeg nu tilmeldt et 70+ hold, som blot skal spille 7 kampe i efteråret og vinteren.

Turneringen starter 18/11 og vi spiller mandage.

Vi får senere spilledage etc, når B93 har alle tilmeldinger – og Roskilde spiller med så vi bliver 8 hold.

Jeg ved der er mange skader og ferierejser, så vent med at svare på denne mail til vi får programmet.

Men da jeg har sendt til mange, så er de af jer, der ved, at I ikke kan spille nogen kampe velkomne til allerede nu at framelde sig, så I ikke besværes af unødige mails:-)

Med venlig hilsen
John

—-ooo0ooo—-

5/6 ØIF-AB 10-3

HIK spillede 2-2 mod Rødovre, så ØIF vandt rækken ved at vinde over os i sidste kamp i går.

Vi kom alt for hurtigt bagud 0-4, men så scorede Nille et flot mål helt nede i venstre hjørne, hvor målmanden ikke kunne nå ned.

Men med sjusket forsvarsspil og manglende målmandsredninger, så endte halvlegen 6-1 – og de fortsatte til 7-1 kort efter pausen.

Trods de mange mål var der godt spil af Nille, Erik og Kamper, der spillede hele kampen – og Strøh, der kom godt ind og byttede med Gert, mens Bent J holdt sig til sidelinjen og hentede bolde.

Gert fik lagt en flot aflevering ind til Erik, der sikkert scorede og vi nåede op på 8-3 da Nille igen fik scoret flot, men nærmere kom vi ikke, før de fik trillet et par mål ind til 10-3.

Vejret var flot og så varmt, så dommeren gav drikkepauser i hver halvleg og vi fik også øl efter kampen før vi med Vagn som tilskuer var 8 til en af de sædvanlige overdådige seancer på Cafe Samsø.

Kassen på 1425 kr kunne sagtens klare øl, vand og mad mm til 800 kr, så vi har stadig 625 til efteråret.

Hvor Benny jo bliver spilleberettiget, så mon ikke vi kan klare os bedre end nr næstsidst – vi kan vel altid stile efter en 3. plads:-)

John

—-ooo0ooo—-

Det blev som forventet en spændende kamp mod 6 friske modstandere, der kæmpede kampen igennem og med Alf som dommer – i solskin og blæst – og så styrtede regnen ned, 10 min efter at vi sluttede.

Jeg startede på mål med Vagn på sidelinjen som fremragende boldhenter og vi havde mange chancer med Jørgen i hopla oppe foran.

Men trods tætte forsøg (og et enkelt også fra dem), så skulle vi langt hen i halvlegen før det lykkedes Jørgen at få et langskud ind.

Jeg byttede med Vagn og det skabte lidt forvirring i vores forsvar, hvor de så var fri i v side og fik den spillet flot ind til midten, hvorfra der blev skudt uden chance for Vagn.

Nille, Pelle og Benny fik spillet fint op til Jørgen, der igen omsatte en svær situation til mål til 2-1.

Så tog Benny sagen i egen hånd under et af deres angreb, hvor han fra banens midte lobbede den over målmanden, der var lidt langt oppe på banen.

3-1 før de igen reducerede – og Jørgen så måtte score på flot forarbejde af Nille til pausestillingen 4-2 (som forresten var slutresultatet da vi mødte dem ude).

Stor tilfredshed i pausen – også over godt spil fra alle – og vi startede også med gode chancer, men ind ville den ikke.

Det ville den desværre hos os, så de udlignede til 4-4 og så væltede det med chancer i begge ender, men dog mest til os, så fuldt fortjent med endnu et par fine afleveringer fra Nille og Benny til Jørgens 4. scoring til 5-4.

Dejligt resultat før vi nu mangler 2 kampe mod Rødovre, der indtil videre har fået 1 p – så 2. pladsen er tæt på, da vi ikke kan når ØIF på 1. pladsen.

Fin frokost med det nye bestik – og rabat til 50 kr da slagteren er genstartet med 4 håndmadder for 50.

Og for første gang deltog HIK/SIF med Torben, der mente at vi da nok kan spise der, når vi starter sommerturneringen 10/4, 17/4 eller 23/4 (isf 24/4, men de mangler at melde tilbage om de vil flytte den).

Næste kamp er igen hjemmekamp – 13/4 kl 11 mod Rødovre, hvor jeg regner med at alle 6 +Alf og Rødovre spiser med – andre er også velkomne – og jeg mangler svar fra enkelte, som det fremgår af regnearket.

John

—-ooo0ooo—-

SGVM kamp mod SIF/HIK

Mange skader blandt de 75-årige, men Gert kom hjem og Yde lokkede Jørgen på 75+ 1 dag med ud, så med mig var vi 3 over 75, som spillede hele kampen og så skiftede de 3 unge til at være på banen 2 ad gangen.

Vejret var fint og de havde kun Troels under 75 med, og han passede deres mål i starten af kampen og gik med lidt op, når det var nødvendigt.

Det opdagede Jørgen midt på banen, da bolden lidt tilfældigt kom til ham – og så sendte han et skruet spark, som så ud til at ramme langt til højre for det tomme mål, men bolden sneg sig til venstre til 0-1.

Det syntes Yde var så flot, så han lidt efter bankede et mål ind også langt ude fra, men direkte i mål. Og før pausen scorede Yde endnu en gang, så vi gik til pause foran 0-3.

De havde ikke mange angreb, men 10 min. inde i halvlegen fik de et angreb i deres højre side og fik den med et flot spark imellem stolpen og mig til 1-3.

Det opildnede dem, så de begyndte at angribe og skyde – og en enkelt gang måtte jeg tage med hænder, og da jeg ikke havde nogen at aflevere til, spurgte jeg Yde, om man så måtte spille til sig selv, og da han sagde ja- og ingen gik imod mig – så tog jeg et par træk og så at deres målmand ikke var nået retur – så jeg kunne sende bolden i det tomme mål.

Senere forærede vi dem en bold midt for mål, som de scorede sikkert på til slutresultatet 2-4 (til os – det var jo udebane).

Dejligt med sejr og stor tak også til Erik A, og Kamper, som sikrede os mod flere angreb – og også selv var med fremme til afslutninger, hvor Gert også havde et skud på overliggeren, ligesom Yde og Jørgen havde gode forsøg..

Næste kamp er 16/1 hjemme mod Rødovre – jeg vedlægger oversigten, så alle kan melde sig til.

Og så kom Lange Jesper forresten forbi og nævnte, at han da gerne ville med til Japan – gerne på AB holdet – og Troels lød også interesseret

Med venlig hilsen og god jul

John

—-ooo0ooo—-

Fremragende kamp i koldt og blæsende vejr – og fin taktik, der sikrede os 0-0 indtil pausen.

Her gjorde så de 8 modstanderes hyppige udskiftning udslaget, da de midt i halvlegen fik fumlet et mål ind på vor ellers stærkt spillende målmand Bent, der lidt senere måtte se endnu et trillemål gå ind.

Vi kæmpede godt og Nille, Erik og Kamper havde chancer i angrebet, men det lykkedes os ikke at få scoret.

Til gengæld fik de et flot langskudsmål in efter at deres gode spilfordeler og langskytte havde forsøgt ca 20 gange i løbet af kampen.

Så et ærefuldt 0-3 nederlag til de to 73-årige og de 3 på 75 og mere.

Og en fremragende frokost serveret med smil af Belinda og hendes svigerdatter – og store komplimenter fra ØIF, der mødte frem med 8 og fra os 8 (Egon så hele kampen og Denis og Alf spiste også med) og Ulrik, der kom og spiste med.

Næste kamp er ude den 10/12 – MANDAG – hvor SIF/HIK tager imod – de spillede 2/2 i dag mod Rødovre, så vi kan nå 2. pladsen ved at slå dem.

Tilmeldinger modtages gerne – se vedlagte liste.