27: MASTER-turneringer

ab-fodbold

SGVM/75+ 2018

SGVM kamp mod SIF/HIK  

Mange skader blandt de 75-årige, men Gert kom hjem og Yde lokkede Jørgen på 75+ 1 dag med ud, så med mig var vi 3 over 75, som spillede hele kampen og så skiftede de 3 unge til at være på banen 2 ad gangen. 

Vejret var fint og de havde kun Troels under 75 med, og han passede deres mål i starten af kampen og gik med lidt op, når det var nødvendigt. 

Det opdagede Jørgen midt på banen, da bolden lidt tilfældigt kom til ham – og så sendte han et skruet spark, som så ud til at ramme langt til højre for det tomme mål, men bolden sneg sig til venstre til 0-1. 

Det syntes Yde var så flot, så han lidt efter bankede et mål ind også langt ude fra, men direkte i mål. Og før pausen scorede Yde endnu en gang, så vi gik til pause foran 0-3. 

De havde ikke mange angreb, men 10 min. inde i halvlegen fik de et angreb i deres højre side og fik den med et flot spark imellem stolpen og mig til 1-3. 

Det opildnede dem, så de begyndte at angribe og skyde – og en enkelt gang måtte jeg tage med hænder, og da jeg ikke havde nogen at aflevere til, spurgte jeg Yde, om man så måtte spille til sig selv, og da han sagde ja- og ingen gik imod mig – så tog jeg et par træk og så at deres målmand ikke var nået retur – så jeg kunne sende bolden i det tomme mål. 

Senere forærede vi dem en bold midt for mål, som de scorede sikkert på til slutresultatet 2-4 (til os – det var jo udebane). 

Dejligt med sejr og stor tak også til Erik A, og Kamper, som sikrede os mod flere angreb – og også selv var med fremme til afslutninger, hvor Gert også havde et skud på overliggeren, ligesom Yde og Jørgen havde gode forsøg.. 

Næste kamp er 16/1 hjemme mod Rødovre – jeg vedlægger oversigten, så alle kan melde sig til. 

Og så kom Lange Jesper forresten forbi og nævnte, at han da gerne ville med til Japan – gerne på AB holdet – og Troels lød også interesseret 

Med venlig hilsen og god jul

John

—-ooo0ooo—-

Fremragende kamp i koldt og blæsende vejr – og fin taktik, der sikrede os 0-0 indtil pausen.

Her gjorde så de 8 modstanderes hyppige udskiftning udslaget, da de midt i halvlegen fik fumlet et mål ind på vor ellers stærkt spillende målmand Bent, der lidt senere måtte se endnu et trillemål gå ind.

Vi kæmpede godt og Nille, Erik og Kamper havde chancer i angrebet, men det lykkedes os ikke at få scoret.

Til gengæld fik de et flot langskudsmål in efter at deres gode spilfordeler og langskytte havde forsøgt ca 20 gange i løbet af kampen.

Så et ærefuldt 0-3 nederlag til de to 73-årige og de 3 på 75 og mere.

Og en fremragende frokost serveret med smil af Belinda og hendes svigerdatter – og store komplimenter fra ØIF, der mødte frem med 8 og fra os 8 (Egon så hele kampen og Denis og Alf spiste også med) og Ulrik, der kom og spiste med.

Næste kamp er ude den 10/12 – MANDAG – hvor SIF/HIK tager imod – de spillede 2/2 i dag mod Rødovre, så vi kan nå 2. pladsen ved at slå dem.

Tilmeldinger modtages gerne – se vedlagte liste.

Med venlig hilsen

John