28: MASTER-turneringer

ab-fodbold

SUPER GRAND VETERAN MASTER/75+ 2018 >

Det blev som forventet en spændende kamp mod 6 friske modstandere, der kæmpede kampen igennem og med Alf som dommer – i solskin og blæst – og så styrtede regnen ned, 10 min efter at vi sluttede.

Jeg startede på mål med Vagn på sidelinjen som fremragende boldhenter og vi havde mange chancer med Jørgen i hopla oppe foran.

Men trods tætte forsøg (og et enkelt også fra dem), så skulle vi langt hen i halvlegen før det lykkedes Jørgen at få et langskud ind.

Jeg byttede med Vagn og det skabte lidt forvirring i vores forsvar, hvor de så var fri i v side og fik den spillet flot ind til midten, hvorfra der blev skudt uden chance for Vagn.

Nille, Pelle og Benny fik spillet fint op til Jørgen, der igen omsatte en svær situation til mål til 2-1.

Så tog Benny sagen i egen hånd under et af deres angreb, hvor han fra banens midte lobbede den over målmanden, der var lidt langt oppe på banen.

3-1 før de igen reducerede – og Jørgen så måtte score på flot forarbejde af Nille til pausestillingen 4-2 (som forresten var slutresultatet da vi mødte dem ude).

Stor tilfredshed i pausen – også over godt spil fra alle – og vi startede også med gode chancer, men ind ville den ikke.

Det ville den desværre hos os, så de udlignede til 4-4 og så væltede det med chancer i begge ender, men dog mest til os, så fuldt fortjent med endnu et par fine afleveringer fra Nille og Benny til Jørgens 4. scoring til 5-4.

Dejligt resultat før vi nu mangler 2 kampe mod Rødovre, der indtil videre har fået 1 p – så 2. pladsen er tæt på, da vi ikke kan når ØIF på 1. pladsen.

Fin frokost med det nye bestik – og rabat til 50 kr da slagteren er genstartet med 4 håndmadder for 50.

Og for første gang deltog HIK/SIF med Torben, der mente at vi da nok kan spise der, når vi starter sommerturneringen 10/4, 17/4 eller 23/4 (isf 24/4, men de mangler at melde tilbage om de vil flytte den).

Næste kamp er igen hjemmekamp – 13/4 kl 11 mod Rødovre, hvor jeg regner med at alle 6 +Alf og Rødovre spiser med – andre er også velkomne – og jeg mangler svar fra enkelte, som det fremgår af regnearket.

Med venlig hilsen
John

—-ooo0ooo—-

SGVM kamp mod SIF/HIK  

Mange skader blandt de 75-årige, men Gert kom hjem og Yde lokkede Jørgen på 75+ 1 dag med ud, så med mig var vi 3 over 75, som spillede hele kampen og så skiftede de 3 unge til at være på banen 2 ad gangen. 

Vejret var fint og de havde kun Troels under 75 med, og han passede deres mål i starten af kampen og gik med lidt op, når det var nødvendigt. 

Det opdagede Jørgen midt på banen, da bolden lidt tilfældigt kom til ham – og så sendte han et skruet spark, som så ud til at ramme langt til højre for det tomme mål, men bolden sneg sig til venstre til 0-1. 

Det syntes Yde var så flot, så han lidt efter bankede et mål ind også langt ude fra, men direkte i mål. Og før pausen scorede Yde endnu en gang, så vi gik til pause foran 0-3. 

De havde ikke mange angreb, men 10 min. inde i halvlegen fik de et angreb i deres højre side og fik den med et flot spark imellem stolpen og mig til 1-3. 

Det opildnede dem, så de begyndte at angribe og skyde – og en enkelt gang måtte jeg tage med hænder, og da jeg ikke havde nogen at aflevere til, spurgte jeg Yde, om man så måtte spille til sig selv, og da han sagde ja- og ingen gik imod mig – så tog jeg et par træk og så at deres målmand ikke var nået retur – så jeg kunne sende bolden i det tomme mål. 

Senere forærede vi dem en bold midt for mål, som de scorede sikkert på til slutresultatet 2-4 (til os – det var jo udebane). 

Dejligt med sejr og stor tak også til Erik A, og Kamper, som sikrede os mod flere angreb – og også selv var med fremme til afslutninger, hvor Gert også havde et skud på overliggeren, ligesom Yde og Jørgen havde gode forsøg.. 

Næste kamp er 16/1 hjemme mod Rødovre – jeg vedlægger oversigten, så alle kan melde sig til. 

Og så kom Lange Jesper forresten forbi og nævnte, at han da gerne ville med til Japan – gerne på AB holdet – og Troels lød også interesseret 

Med venlig hilsen og god jul

John

—-ooo0ooo—-

Fremragende kamp i koldt og blæsende vejr – og fin taktik, der sikrede os 0-0 indtil pausen.

Her gjorde så de 8 modstanderes hyppige udskiftning udslaget, da de midt i halvlegen fik fumlet et mål ind på vor ellers stærkt spillende målmand Bent, der lidt senere måtte se endnu et trillemål gå ind.

Vi kæmpede godt og Nille, Erik og Kamper havde chancer i angrebet, men det lykkedes os ikke at få scoret.

Til gengæld fik de et flot langskudsmål in efter at deres gode spilfordeler og langskytte havde forsøgt ca 20 gange i løbet af kampen.

Så et ærefuldt 0-3 nederlag til de to 73-årige og de 3 på 75 og mere.

Og en fremragende frokost serveret med smil af Belinda og hendes svigerdatter – og store komplimenter fra ØIF, der mødte frem med 8 og fra os 8 (Egon så hele kampen og Denis og Alf spiste også med) og Ulrik, der kom og spiste med.

Næste kamp er ude den 10/12 – MANDAG – hvor SIF/HIK tager imod – de spillede 2/2 i dag mod Rødovre, så vi kan nå 2. pladsen ved at slå dem.

Tilmeldinger modtages gerne – se vedlagte liste.

Med venlig hilsen

John