2012

ab-fodbold

Henning Kurland: Dramatisk afsked med SUPER MASTER/55+

DRAMATISK AFSKED MED SUPER MASTER/55+

/Dr. Spin

For første gang i mange år er AB ikke repræsenteret i Supermasters+55 sommerturnering. En turnering vi har vundet mange gange og altid sat vores præg på. Det skal være usagt, om modstanderholdene er glade for eller skuffede over denne beslutning, men det har i hvert fald skabt røre i DBU’s topledelse. Således udtaler generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, i en pressemeddelelse: – Det kommer som et chok for DBU, at AB har trukket holdet. Et stort tab for dansk fodbold og for alle os, der elsker flot, teknisk spil udført i et rasende højt tempo. Jeg har ligget søvnløs hele natten – og det har min kone også.

Supermasters+55 har været styret af Søren Knæbind, Henrik Katten Vestergård, Laust Indurain Jakobsen og Henning Contador Kurland, også kaldet Quadrofonien, Cykelholdet eller De Siamesiske Firlinger.
Tjønser.dk har spurgt de fire bagmænd, om baggrunden for beslutningen om at nedlægge SM+55.

Hvorfor har i trukket holdet til den kommende turnering?
” Det har vi gjort af sikkerhedshensyn. Normalt har vi adskilt hjemme- og udeholdenes fanspå hver side af banen, og visiteret alle tilskuere, men fremover gælder denne praksis ikke længere, så tilskuerne bliver blandet. Det vil vi ikke tage ansvaret for. Vi husker vist alle katastrofen på Heysel Stadion i 1985”.

Har I overvejet, hvilke konsekvenser det vil have for AB og dansk fodbold?
”Nej, vi aner det ikke, og vi er også ligeglade”.

Hvor stort har problemet været indtil nu?
(Her gik de fire i gruppe for at blive enige om et svar).
”Voldsom stigende. Sidste år var der en tilskuer fra KB, der råbte: – Dommer, du har tyggegummi i øjnene! Og efter en kamp mod HIK, stak en tilskuer hovedet ind i omklædningsrummet efter kampen og råbte: God tur hjeeeem!
Hvad bliver det næste?”

Er I ikke bare nogle sure gamle mænd, der ikke kan følge med længere?
(Her blev vores udsendte medarbejder overdænget med skældsord og slået til blods med et romerlys, så han måtte flygte over hals og hoved).