2008

ab-fodbold

Allan Møller: Tjønser-verdensrekord den 26. juli 2008.

Verdensrekord til tjøns 24/7-08.                     Torsdagens tjøns vil for altid gå over i   historien. 10 veltrænede og topmotiverede tjønsere var mødt frem til dagens   spil. Det lykkedes Ludvig med vanligt overblik at sætte 2 hold med præcis samme   gennemsnitsalder nemlig 65 år.
Kampens første scoring faldt efter en   totalt overraskende fejlaflevering fra den unge John Andersen (64) hvorefter   Erik Bruhn – dagens yngste (54) – kunne score fra egen banehalvdel idet Allan   Møller (56) ikke kunne nå tilbage og afværge. John A gav Allan skylden for ikke   at kunne forudse, at det var netop der den ellers pasningssikre John skulle lave   en fejlaflevering.
Man fornemmede hurtigt, at de mest erfarne spillere   kun blev ekstra opsat efter unge Eriks mål. Ole Gunner (70) som i dagens   anledning havde fået ny hovedbeklædning – et vådt lommetørklæde – brændte dog på   det skammeligste et utal af muligheder. Det fik han tørt at vide af Tommy (69)   der dirigerede OG på mål og selv gik frem og scorede 2 fine mål til stillingen   2-1.
Tilskuerne Kurt, Steen, Henrik og en gratist var begyndt at indfinde   sig og der var 40% tilskuere i forhold til spillere hvilket nok er ny   tjønserekord.
Povl Kjøller (76) som var på det tabende hold, ville også   skrive sig ind i historien og efter et skud i sidenettet fra modstanderne sprang   bolden ind foran mål hvor Kjøller iskoldt headede bolden i eget net til   3-1.
Ludvig (67) reducerede på et blødt hovedstød efter fint indlæg. Et   mål som OG hurtigt fik skylden for og som straf blev han sendt helt i front.   Tilskuerne råbte på en ny boxspiller mens OG`s medspiller bare ønskede sig en   boxspiller.
Modstanderne gav nok OG noget mere plads på grund af hans   tidligere præstationer i kampen. Hans våde lommetørklæde havde dog gjort ham   iskold og han lukkede kampen med 2 fremragende scoringer, heraf det ene på hans   stærke hovedspil. Kjøller havde regnet ud, at der var en sensationel rekord i   udsigt hvis han kunne holde de unge fra at score. Han diskede derfor op med en   formidabel redning på et forsøg fra Nilsson (66) og sluttede med at sparke begge   ben væk under Tommy som var i fri position efter at have sendt bolden mellem   benene på Kjøller.
Slutresultat 5-2 og verdensrekorden var hjemme. På det   sejrende hold var gennemsnitsalderen for målscorerne pr. mål 71,3 år.   Imponerende.
Vores statistikmedarbejder John vil ikke lave yderligere   statistik herpå Som han udtaler: Den vil aldrig blive slået.
Istedet vil   han overveje en statistik på:
Antal boldberøringer gange øl efter kampen   divideret med badetid pr. time. Han ser frem til at modtage indrapportering   heraf.