2019

ab-fodbold

Henrik ‘Katten’ refererer 2 x 70 års fødselsdagsfest for Jan Ivar og Henning K.

28 Tjønsere til tjøns før festen

Jan Ivar og Henning K. – 2 x 70 års fødselsdagsfest

Jan Ivar  bød velkommen på begge fødselarers vegne og kikkede omkring i lokalet og kunne genkende de fleste fra deres 60 års fødselsdag. 

Han syntes at det var fornemt at Bent Jacobsen havde henlagt sin 76 års fødselsdag til deres fest. Men hvad gør man ikke for at spare et måltid. Stort tillykke til Bent. 

Ivar  fortalte at middagen bestod  af: 

Rosastegt kalvefilet med dejlige flødekartofler 

Og dessert : Pandekager med Is . Lækkert. 

Henrik Duun (Tjønserformand) blev udnævnt til Toast master, hvis der var nogen som ville sige nogle pæne ord.  Det var der ingen der ønskede.

Men de stod i rækker for at “svine” dem til.  

Først sang vi Laust fine sang:  “AB er den bedste klub vi kender”. Povl Kjøller “Silden” akkompagnerede  på klaveret i i halvandendels takt. Det betyder at han kun ramte tangerne hver anden gang. Fin sang. 

Dunn oplyste at den næste fødselsdag i rækken var meget vigtig. I begyndelsen af april fylder han 75 år. Dunn i fin form fortalte vovede historier med uhøviske pointer. 

Dunn gav ordet videre til Henning Kurland. Han havde egentlig ikke tænkt sig at holde tale. Det blev modtaget med klapsalver, og han satte sig ned igen. 

Formand Duun uddelte de indsamlede vingaver. Henning havde ønsket sig Sinn Fandel og Jan Ivar Brunello. Fint skal det være. Den er alt for god til ham. Han er jo kun vant til “Den med tyren”. 

Claus Nørfelt fortalte anekdoter om Jan Ivar. Det var ikke for sarte sjæle. De pæneste var om Osloture med kvindejagt m.m. og fortlalte om “Jyden fra Jylland”. Hvor fanden skulle hun ellers være fra.  Lidt om Ivars store meritter i Hviodovre og AB, så det blev en kort tale.  

Finn Villum underholdt  med vitser fra Nordjylland på et sprog som ingen forstod. Ikke gang ham selv,  så han var nødt til synge vitserne. Heldigvis havde vi hørt vitserne mange gange. Så det gik. 

Søren fortalte kort om Henning Kurland, og at der  ikke var sket meget med ham de sidste 30 år: “Ikke en skid”!!! 

Vi sang derfor den sang, som vi sang til hans 40 års fødselsdag, og det blev bevist, at der absolut intet er sket. Så omkvædet passer stadig. “Send Henning, send Henning langt bort fra vort land.

Katten tog over og berettede om Hennings opvækst (det var ikke  meget) og hvordan han udviklede sin fodbold til en komplet umulig Dr. Spin. 

Sluttelig var der efter nogle tekniske problemer hul igennem til Laust som ferierer “Down Under”, og han havde  ledt efter nogle, som havde set eller bare hørt om Henning. Ingen kendte ham. Til gengæld vidste alle, hvem Ivar og Katten var.  

Tak til Henning og Jan Ivar  for en flot fest.  

The Cat.

Flere billeder på 8: Tjønser-billeder > Fester og fødselsdage

Taler og holdopstillinger på 17: Tjønser-taler > Henning K., Jan Ivar, Claus Nørfelt og Henrik ‘Katten’