31: Nekrologer

ab-fodbold

Søren Hansen (HK)

Søren Hansen

17. december 1944 – 20. marts 2021

Vi har mistet en rigtig god ven, kammerat og tjønser – Søren Hansen gik bort lørdag den 20. marts i hjemmet i Farum omgivet af sine kære.

Søren var en rigtig AB’er, selvom hans barndomsklub var Lyngby, hvor han i en årrække havde en fin karriere som fast 1. holdsspiller. Efter skiftet til AB i 1973, blev han straks fast mand i forsvaret med Niels Yde ved sin side.

År senere fortsatte han med at spille på diverse hold i sekundaafdelingen og gerne på flere hold i ugens løb foruden de to ugentlige tjønser-dage, så længe kræfterne slog til. Han var en utrættelig slider og svær at spille over for, da han var meget nærkampstærk. Til gengæld headede han kun nødtvunget, måske fordi det kunne gå ud over frisuren. Lidt forfængelig har man jo lov at være.
I Lyngby blev han kaldt “Danseren” – i AB fik han tilnavnet “Knæbind” grundet hans gamle, udslidte knæbind.

Søren var en aktiv mand. Altid i gang med nye udfordringer, hvilket hans arbejdsliv også bar præg af. Han startede som lærer på Lynge skole fortsatte som uddannelsesleder i DBU, konsulent i Time Manager, derefter Promentor og HR i Fona for til sidst at folde sig ud som coach i sit eget firma, Daruma.
Dertil skal lægges bestyrelsesposter i to grundejerforeninger, i AB´s to afdelinger og ikke mindst som den drivende og samlende dynamo hos tjønserne som ansvarlig for tjønsernes hjemmeside og arrangør af Årets Tjønser samt initiativtager til forskellige arrangementer. En mand i stadig bevægelse.
Men uden Anna, var det aldrig gået, og specielt efter at sygdommen tog over har hun sørget for, at Søren trods alt kunne blive i hjemmet lige til det sidste.

Et helt særligt initiativ, var, da Søren foreslog at stifte “Stråhatteklubben” eller “Quadrofonien” , som vi endte med at kalde os. Efter en årelang stavekrig, hvor Søren stædigt insisterede på at stave det Quatrofonien (med et eller gerne to t’er i stedet for d), måtte han overgive sig for sagkundskaben støttet af Dansk Sprognævn.

Søren var også mand for at arrangere vores første af mange fantastiske cykelture til udlandet. Sydengland var målet og da vi på tilbagevejen gjorde ophold i London inden vi skulle videre til Stanstedt, missede vi lige toget og dermed flyet til Danmark, da Søren havde sat sig for at besøge samtlige slipseforretninger i det mondæne kvarter omkring Bond Street – og der var mange.

For Søren, hvor vi savner dig!

Det bliver aldrig helt det samme. Hverken på AB eller privat. Til gengæld har det været en fornøjelse at være regnet for én af dine venner – venner for livet!

Vores tanker går til Anna, Camilla og Anders.

Ære være Sørens minde.

Søren bisættes på lørdag den 27. marts, men grundet coronasituationen deltager kun familien og få inviterede.

Katten sørger for en bårebuket fra tjønserne.

Laust, Henrik og Henning