2018

ab-fodbold

HK: Tjønserne og herre-landsholdet

Tjønserne kan blive redningen for DBU og dansk fodbold….

Konflikten mellem DBU på den ene side og landsholdsspillerne og deres fagforening på den anden side er spidset til over de sidste uger, og nu står det klart, at der ingen vej er tilbage. Danmark har ikke længere noget herre-landshold……troede man. For i sidste sekund har flere Tjønsere tilbudt at stille op for landsholdet, så vi i det mindste ikke bliver udelukket for al international fodbold i flere år.

Formand Duun har selvfølgelig været med til forhandlingerne fra start af som repræsentant for Tjønserne, og det var en træt formand,  vi fik fat i en sen nattetime efter sammenbruddet i forhandlingerne.

Formand Duun: – Jeg er meget træt efter at have siddet med til forhandlingerne siden januar. Den ene arbejdsfrokost efter den anden har jeg spist mig igennem i uden resultat. Det eneste glædelige er, at det ser ud som om Tjønserne skal udgøre stammen på nye landshold, og det er jeg ganske tilfreds med.

Johnny Petersen: – Jeg er blevet spurgt, om jeg vil træde til som træner for det nye hold, og det har jeg sagt ja til på den betingelse, at stammen på holdet udgøres af Tjønserne. Dem kender jeg, og ved hvad de kan præstere under et maksimalt pres.

Bent Jacobsen: – Jeg synes, det er ærgerligt, hvis Danmark ikke får mulighed for at kvalificere sig til næste EM, så jeg har meddelt DBU, at jeg stiller op, hvis de kan bruge mig. Jeg håber ikke, min sponsoraftale med seniorshop.dk kommer i vejen. Som bekendt får jeg gratis støttestrømper mod at optræde i deres reklamer på nettet, og når Nadia Nadin og de andre tøser kan optræde i støttestrømper, kan jeg vel også – tænker jeg.

O.G. Nielsen: – Det er en skandale. Ikke mindre. Mon ikke de alle sammen skal til psykolog? Jeg tilbyder gerne min hjælp, hvis det kommer på tale, også som angriber på landsholdet – men selvfølgelig kun hvis jeg må spille med min klud på hovedet.

Flemming Nielsen: – De skulle skamme sig. Sådan nogle forkælede møgunger. Da jeg spillede på landholdet i sin tid, havde vi selv madpakker med hjemmefra, og vi fik allernådigst lov til at drikke en øl efter kampen. Det er en ære at spille på landsholdet – forstå det dog! Personligt stiller jeg gerne op mod Slovakiet, hvis jeg bliver udtaget, men jeg skal altså have nogle til at hjælpe mig med at få støvlerne på inden kampen.

Søren Hansen: – Det var aldrig gået i min tid i DBU. Så er det sagt! Desværre er jeg og Niels Yde blevet inddraget i den verserende konflikt, fordi vi har optrådt i noget reklame-halløj for DBU i INTERSPORT’s forretninger. Forleden blev jeg ringet op af spillernes talsmand, Thomas Delaney, som svinede mig til.

Henrik “Katten” Vestergaard: – Jeg glæder mig allerede til at spille mod Slovakiet og Wales. Jeg har aldrig været i andre lande end Italien, så det bliver spændende at se noget nyt. Jeg regner med at køre derned og tage campingvognen med.

Lauge Nilsson: – Hmm…. (forkortet af red.)

Thomas Kentorp: – Jeg har hørt, at mange slovenske kvinder ser godt ud.  Jeg er klar….

Verner Nielsen: – A tøws det ær noet pjat.


Dr. Spin

Skuffelse blandt Tjønserne efter landsholdsudtagelse

I dag blev navnene på det alternative landshold offentliggjort, og desværre er der kun er blevet plads til to tjønsere til stor overraskelse for mange fodboldkyndige. Det er næsten en større skandale end den DBU og Landsholdet har leveret. Et lille plaster på såret er det, at Benny Nielsen har formået at få hele sit Avarta-hold med inklusive sig selv, og O.G. er kommet med til Slovakiet som psykolog – men man havde regnet med mange flere. 

Formand Duun er naturligvis skuffet på vegne af Tjønserne og har med øjeblikkelig virkning sagt fra over for DBU.

Duun: – Jeg har meddelt DBU, at jeg ikke fremover vil deltage i deres arbejdsfrokoster. Jeg kan ganske enkelt ikke spise så meget, som det kræver. At der så kun er blevet plads til to tjønsere er mig helt uforståeligt.

Johnny Petersen: – Jeg er skuffet på tjønsernes vegne. Jeg kan næsten ikke få luft….

Vagn Ludvig Ludvigsen: -Øv, hvor er det irriterende. Jeg havde ellers glædet mig sådan. Nu skal jeg i stedet med min kone på en tur til Store Heddige som Ældresagen har arrangeret under mottoet “Gang i den”. Programmet er sådan set set spændende nok med: 1 km. stavgang –  frokost med øl og snaps – foredrag med Ingvald Lieberkind, “Gang i handyret” – fællessang og dans til moderne rytmer med bl.a. Svend Nicolaisen, Raquel Rastenni, Holger Fællessanger, Birte Wilke, Gustav Winkler og mange andre. Det kan være, at jeg sniger mig ud under foredraget og ser landskampen i fjernsynet.

Flemming Nielsen: – Nu har jeg ellers trænet og trænet med at snøre mine fodboldstøvler uden hjælp, og så får man den besked. Hvad fanden ligner det? Nu har jeg så besværet med at få dem af igen. Det er sidste gang, jeg stiller mig til rådighed for DBU.

Denis Holmark: – Jeg havde det på fornemmelsen, så jeg havde ikke sat næsen op efter noget. Jeg har været i Slovakiet en enkelt gang før, da det hed Tjekkoslovakiet, og det eneste jeg husker, er noget rigtig godt mørkt øl, men så vidt jeg forstår, må der ikke drikkes øl på turen – så det var alligevel ikke noget for mig.

Thomas Kentorp: – Arrr… det er en stor skuffelse. Jeg havde lige glædet mig til at møde nogle flinke slovenske kvinder.

Lauge Nilsson: – Det….(forkortet af red.)

Bent Jacobsen: – Jeg har lige hørt det. Det kommer helt bag på mig. Jeg havde meddelt DBU, at jeg selv ville køre til Slovakiet i bil. For det første går det meget hurtigere end at flyve, og for det andet kan jeg fylde bagagerummet op med øl fra Fleggaard på tilbagevejen. Jeg er færdig med DBU.

Det var desværre ikke muligt at få kommentarer fra flere Tjønsere. De fleste var så skuffede, at de ikke ville udtale sig og resten havde åbenbart slukket for mobilen. Vi må konstatere, at tirsdag den 4. september blev en sort dag for Tjønserne.

Dr. Spin