2018

ab-fodbold

HK: Tjønserne vil også ud i rummet

Tjønserne vil også ud i rummet

For nylig affyrede rumselskabet SpaceX en raket med en jordbærrød Tesla Roadster parkeret på toppen, som nu har retning mod fjerne mål i rummet. På kontrolpanelet har Elon Musk (manden bag projektet) skrevet “Don’t panic”, og bilens radio spiller David Bowies “SpaceOddity” på repeat. “En helt igennem vanvittig ide, men på sigt er det mit erklærede mål at lade mennesket kolonisere Mars”, udtaler Elon Musk.

Denne begivenhed er naturligvis ikke gået ubemærket hen i Tjønserkredsen, og nyheden har fået følgende kommentarer i omklædningsrummet:

Jan Ivar Nielsen: – Jeg vil sende O. G. i kredsløb ledsaget af nummeret “Hen til kommoden til tilbage igen”, og med en seddel på ryggen med teksten “Husk, at det koster en formue at sende ham tilbage med PostNord”.

Egon “Smadremanden” Friis Christensen: – Det minder mig om den gang, jeg tacklede vores træner, Mario Astorri, ind i hegnet på bane 2. Jeg er helt sikker på, at det reddede ham fra en tur i rummet.

Poul “Silden” Kjøller: – Ærgerligt, at ham der Elton John kom mig i forkøbet. Jeg havde ellers planlagt at være den første i rummet siddende ved AB’s ustemte klaver på toppen af raketten. Øv, øv, øv og øv! Og så ville jeg selvfølgelig spille alle de kendte AB-sange, som jeg snart kan udenad.

Laust Joen Jakobsen: – Det kan jeg godt sige dig. Jeg ville binde et utal af røvforkælede studerende fra UCC fast til raketten, og sende dem i kredsløb omkring den fjerneste planet med beskeden “Enkeltbillet”. Og musikken? Selvfølgelig “De første kærester på Månen” med TV2.

Henrik “Katten” Vestergaard: – Jeg ville binde naboens hund fast med rustfrie kæder på toppen af raketten. Den er så irriterende – hunden altså! Hver gang, den får øje på mig, gør den helt vildt – meget værre end min kone. Og så ville jeg give den høretelefoner på med Vesterbro Ungdomsklubs “Kattejammerrock”, “Hvis tårer var guld” med Susanne Lana, “Knocking on Heavens Door” med James Last, “O, sole mio” med Robertino…….(forkortet af red.)

Vagn Ludvig Ludvig Ludvigsen: – Hvis jeg kunne bestemme, ville jeg binde en stor del af Tjønserne fast til raketten – især dem, der snyder ved den årlige Julequizz. Det er så irriterende med alle dem, der lige pludselig skal på toilettet med deres mobil for at google de rigtige svar. Til næste år vil jeg kun stille spørgsmål, man ikke kan finde på nettet. Jeg er allerede i gang med at tjekke op på det……nå, hvor var det, vi kom fra?

Johnny Petersen: – Min bror, Jan, fortjener en tur i rummet, og det skal være lige inden Tjønser-julefrokosten, for han har en dårlig vane med rydde bordet, inden vi andre er kommet til fadene. Så kan han lære det! Og så vil jeg proppe et VHS-bånd med filmen “Det store ædegilde” i lommen på ham. 

Lauge Nilsson: – Rummet, sagde du. Tja, det er jo stort. Bare det at tælle stjernerne vil tage uendelig lang tid…….(forkortet af red.)

Verner Nielsen: – Æ tøws’ det ær noet wære pjat.

Thomas Kentorp: – Nu skal jeg lige falde til i min nye lejlighed på Istedgade. Det er jo sådan lidt af en omvæltning…… så en tur i rummet er måske ikke aktuelt lige for tiden. Til gengæld vil jeg gerne foreslå Niels Torp en tur i stedet.

Niels Remmer: – Det er lige mit område. Luftfart af enhver art er både spændende og udfordrende. Det var nu ikke så ringe endda med sådan en raket til turen frem og tilbage mellem Malmö og København, og hvis man så endda kunne tage den med på banen, ville det være endnu bedre.

Bent Jacobsen: – Skal det nu være noget særligt? Jeg kan køre hjem fra München på 1 time og 5 minutter, hvis jeg vil. 

Søren Hansen: – Kan man ikke komme til at fryse ude i rummet? – Jeg villle i hvert fald have en ekstra trøje med, hvis det var mig, og så ville jeg se frem til at være den første, der planter et knæbind på Mars. 

Tim Rishøj: – Jeg er vist nok ikke i farezonen for at få en tur i rummet. For det første lider jeg af højdeskræk, og for det andet skal man vist være både være uregerlig og bindegal?

Niels Lindgaard: – Jeg har kun ét godt argument for en tur i rummet, og det er, at jeg slipper for Dr. Spins spydigheder. Det vil være en stor lettelse, og jeg vil synge hele vejen til Mars f.eks. “Er du dus med himlens fugle”, og så vil jeg fryde mig over…..(forkortet af red.)

Dr. Spin