2012

ab-fodbold

SH: En underlig historie…..

STORM PÅ TJØNSERSIDENS REDAKTION

Redaktøren

I Nyhedsbrev 2 bragte vi en artikel om Tjønse-målene, illustreret med dette billede af Niels L. og Henning K. i en ’meget kammeratlig´ position. Billedet (nogle mener, det er en afsløring af noget, de har haft på fornemmelsen længe) har medført en mindre læserstorm på redaktionen – mailboksen har nærmest været rødglødende. Vi bringer her blot nogle få af de mange reaktioner.

Denis H.: Svineri!!!!!!!!!!! Jeg nægter at spille på hold med nogen af dem, og jeg skal heller ikke sidde ved siden af dem i omklædningsrummet – og slet ikke i saunaen!

Niels T.: Bøsserøve

O. G.: Det er nogle friske os søde unge mennesker – se hvor glade de ser ud –

der skal være plads til alle i AB-Tjønsermiljøet. Rummelighed og mangfoldighed

er værdier, vi skal værne om. Jeg spiller gerne på hold med dem. Om morgenen, når jeg vågner, siger jeg til mig selv: ”O. G. du er smuk og dejlig, det bli’r en pragtfuld dag!”

Thomas K.: Min mor har forbudt, at jeg gifter mig – dog tillader hun, at jeg lejlighedsvis inviterer en pige i biografen. Her har jeg set nogle film, hvor mænd holder-i-hånden. Det kunne jeg aldrig finde på. I perioder holder jeg dog min egen ven i hånden.

Niels R.: (Denne kommentar er af flere årsagerstærkt redigeret og forkortet, Red.). Det er dog et DEJLIGT billede! Det minder mig om en periode for mange år side, da jeg var ca. 31 kg. yngre. Jeg havde – også dengang – en meget smuk krop, og jeg dyrkede håndbold i HG. Her havde jeg en ungdomskammerat, Richard hed han (jeg kaldte ham Dick….), der var bemærkelseværdig langlemmet (!), og på samme tid både spinkel og muskulær. Han spillede i bagkæden…… – og havde en stærk venstre hånd, og – sjovt nok – et blødt håndled. Vi gav hinanden mange gode råd, og tit var vi i sauna sammen, hvor vi – som de gode kammerater vi var – smurte hinanden ind i olie og gav hinanden full body massage. Han spurgte mig på et tidspunkt, om vi skulle lave en ’happy ending’, men da jeg er matematisk student, forstod jeg ikke, hvad han mente. Siden da blev vore saunaoplevelser færre, og nu ser jeg ham kun én gang om året, hvor han deltager i ’Queen Parade’…… – han gider heller ikke hilse på mig mere. Mærkeligt!

Bent Smeen: Hvis jeg ser det ske én gang til, så holder jeg op med at gå splitter-nøgen rundt i omklædningsrummet i timevis efter hver tjøns. Fisken og jeg vil ikke finde os i det!

Finn V.: Jeg vidste det i forvejen – havde luret dem af for lang tid siden. Deres skænderier på hjemmesiden var bare camouflage

Johnny P.: Så længe jeg regerer, dvs. deler trøjer ud, kommer de ALDRIG mere til at spille på hold sammen. Jeg har ikke oplevet noget lignende, siden jeg var professionel i Sct. Pauli og lejlighedsvis besøgte en vis gade……

Jan P.: Det minder mig om en blondine-historie – vent lige, jeg skal lige spise færdig. Og i den forbindelse endnu engang tak for de tværstribede AB-strømper, som mor Karen stadigvæk finder meget ophidsende.

Elio: Så’n er ALLE italienere………..

Claus B.: Lægeligt vil jeg ikke udtale mig, ej heller mht. investeringer – de 2 er for lumske.

Svend O.: Juridisk set er jeg indifferent, men – come on – kalder de sig AB-Tjønsere…? De ligner nogen, der danser zumba. De bli’r sakset næste gang på lille kunst i ét hug – så ka’ de lære det, ka’ de.

Bjørn L.: Jeg får endnu mere ondt i hoften af at se på det billede. Jeg stopper øjeblikkeligt med mine velkendte lidt feminine hælspark – jeg vil ikke misforstås.

Henrik D.: Vi skal være tolerante, der skal være plads til alle minoriteter – jeg udtaler mig kun politisk korrekt.

Bent S.: Diesen zwei Herren sind nicht AB-Fussballspieleren. Sie sind………..!

Jan Ivar: Ja, ja, så har vi endelig beviset!

Vagn L.: Hvem er ham, der står til højre for ham, der står til venstre for ham, der står til højre i forreste række?