2015

ab-fodbold

HK: Dysuri blandt Tjønserne

 

Mange Tjønsere kræver Lille og Store Grus tilbage                                  

 Lørdag den 27. juni er blevet udskreget til en stor dag på AB, hvor Store Kunst indvies efter alle kunstens (!) regler. Der er allerede udsendt et omfattende program, hvor der bl.a. lokkes med opvisningskamp mellem AB’s GOM-hold og Søren Knæbinds gamle klassekammerater fra Lyngby. Det skal nok blive ”festligt”, og hele arrangementet bliver rundet af med 1 pølse og lidt at drikke. Hallo, 1 pølse……!!

Nu er det sådan, at ikke alle Tjønsere er vildt begejstrede for, at man har gjort kål på først Lille Grus og nu også Store Grus.

Talsmand for protestorganisationen ”Vi vil have Lille og Store Grus tilbage” (VVHLOSGT), Lauge Nilsson (som ønsker at være anonym) udtaler i den forbindelse: – Først fjernede de Lille Grus, og nu har de også taget livet af Store Grus. Det er et overgreb af de helt grove, som jeg og en hel del andre Tjønsere bl.a. Denis Holmark, Verner Nielsen, Povl Kjøller, Finn Villumsen, O.G., Bent Jacobsen, Henrik Duun og en hel masse andre (der alle ønsker at være anonyme) er meget utilfredse med af to væsentlige grunde:

1) Vi var glade for at spille på grus. Især om vinteren.

2) Hvor skal vi nu lade vores vand inden tjøns? Man har fuldstændig negligeret, at rigtig mange Tjønsere lider af dysuri (latin: smertefuld og hyppig vandladning) og nu er ladt i stikken

Derfor opfordrer vi til boykot af arrangementet. Mød op og vær med til at protestere.

Redaktionen, der ønsker at være neutral i sagen, har henvendt sig til fodboldformanden, Thomas Gram, som er opmærksom på problemet:- Vi er i bestyrelsen opmærksomme på problemet med de dysuri-ramte Tjønsere, men der findes jo toiletter på anlægget….(!) 

Forelagt denne oplysning svarer Lauge Nilsson: – Ja, ja, men der er jo ikke toiletter ude på banerne, så den køber jeg ikke. 

For at afdække hvor stort problemet er har tjønsere.dk foretaget en rundspørge blandt Tjønserne om deres dysuri-oplevelser, og det gav følgende svar:

Reality stjernen, Nils Lindgaard: – Det er ikke noget, der generer mig. Jeg hører udmærket. 

Tidligere vikar og gårdvagt, Jørgen Frost: – Jeg underviste ikke i fysik, så det ved jeg ikke noget om. 

Bent Jacobsen, jetjagerleverandør: – Jeg købte et par flasker Chateau de Dysuri Grande Sélection i Irma. To flasker for 300,- kr. Det er billigt.

Egon Friis, smadremand: – Jeg kan kun anbefale at tage til Dysuri. Ulla og jeg tager derned hver vinter. 

Søren Knæbind, redaktør: – Jeg har foreslået min kone, Anna, at vi skal gå til dysuri til vinter, men hun er ikke meget for det. Hun vil hellere passe børnebørn. 

Thomas Kentorp, charmør: – Jeg bruger altid dysuri-tricket, når jeg er i byen.

DSC04766

Dr. Spin