ab-fodbold

SH: Vinterturneringer 2013-2014

GRAND OLD MASTERS/60+

AB – FA 2000 7-1

Det blev en historisk kamp på mange måder. Sandsynligvis den sidste på store grus inden banen bliver omlagt til kunst. Og historisk på den måde, at vi scorede 7 mål. Hvornår det senest er sket, er der vist ingen, der kan huske?

Nu skal det siges, at FA 2000 stillede op med 9 mand og blev 10 mand efter 10 minutters spil, men de var ingenlunde ringe. Faktisk flere udmærkede spillere på holdet, men vi var bare bedre. Indledningsvis havde vi spillet os til 3 kæmpechancer til Romer, Lønhart og undertegnede. Kort efter bragte Romer os foran 1-0 tæt på mål, og Lønhart lavede et smukt lob, inden Lavetten fik et black out og serverede bolden for en FA’er, der takkede og knaldede bolden i nettet bag en sagesløs Katten til 2-1. Ud med Lavetten og ind med Torp, der var ankommet direkte fra Mali, hvor han var løbet ind i en ebola-epidemi. Så hvis nogen føler sig lidt sløj, er det for sent at gå til læge.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, før Per Hærvig tog fat på et sandt målorgie. Han scorede med et lob, et knaldhård skud fra distancen og et finurligt skruet skud op ad den ene stolpe. Tillige var Hærvig her-der og-alle vegne og spillede en stor kamp. Læg dertil et kanonmål af Romer og et smukt et af Claus Nørfelt med hovedet op i det ene målhjørne i de døende sekunder. Smukkere afsked med gruset, kan man ikke forestille sig.

Kampen bød på mange højdepunkter, og Katten bragte sig selv i fokus, da han i første halvleg stormede ud af feltet til en høj bold for at heade den væk – med kasket på! Bolden ramte jorden og så skete der det, at Kattens biologiske ur pludselig blev omstillet til sommertid, og det fortæller ham, at han er en time foran og kampen er forbi. Sådan så det i hvert fald ud. Bolden gik i en blød bue over ham, og kun en frygtløs indgriben af Bjørn reddede situationen.

Senere viste Katten dog sit store format, da en angriber fra FA afslutter tæt ved den ene målstolpe, men med ryggen til vinker Katten den ude – med det ene ben!! Det er svært at beskrive, men så sygt morsomt ud.

Efter kampen var flere inde på, at vi spiller bedst, når Laust er på én eller anden konference et mærkeligt sted i Rumænien, men det kan ikke statistisk bevises.

Med sejren sikrede vi en 4. plads i turneringen og er hermed direkte kvalificeret til at deltage i næste års turnering.

Tak for i år – vi ses til sommerturneringen

Dr. Spin

GRAND VETERAN MASTERS/70+

Tak for flot 1. plads

Det holdt hårdt at slide sejren hjem i dag, men med 7 friske spillere lykkedes det at få en 2-0 sejr over B 93.

B 93 spillede klogt og det tog lang tid, før vi fik etableret skud på mål – og dem tog Palle Plankeværk i deres mål sig kærligt af – han greb alt i luften og bøjede sig også ned, når der kom noget langs jorden.

Villum og Nille forsøgte alt foran mål, og de og Duun (og målmand Collaitz) tog et par flotte langskud, men alt blev blot pillet ned – eller ramte stolpen et par gange..

Indtil Villum syntes at det kunne være nok, så han fik sparket bolden flot ind mens målmanden for en gangs skyld ikke var på plads – så vi gik til pausen til 1-0.

Niels O tog hele 2. halvleg og klarede dels forsvaret – og løb også med et par gange – og var på pletten, da Villum fik den sparket hårdt fra højre over til Niels i venstre side af målet, hvor den blev prikket ind under den væltende målmand. Flot.

Resten af halvlegen havde de et par gode skud som Collaitz greb eller reddede til hjørne – og Vagn kom ind til sidst for at vise, at han også kunne klare alt i målet.

Flot sæson – flot holdmoral – og fremragende øl og frokost bagefter med os 7 og 8 fra B 93, som glæder sig til revanche i sommerturneringen.