2020

ab-fodbold

Dr.Spin: Kåring af årets mål udsat

Kåring af Årets tjønsermål 2020 udsat

En af de største begivenheder i dansk fodbold siden landsholdet blev Europamestre i 1992, er blevet bremset af covid 19 til stor ærgrelse for arrangøren, Benny “Skyggen” Nielsen, måske bedre kendt under kunstnernavnet BN.
I år havde han set frem til en helt speciel begivenhed – en nyskabelse af vidtrækkende dimensioner – nemlig kåringen af “Årets tjønsermål 2020” torsdag den 17. december 2020 kl. 16.00.
“Jeg havde set frem til denne helt specielle begivenhed – en nyskabelse af vidtrækkende dimensioner – nemlig kåringen af Årets tjønsermål 2020 torsdag den 17. december kl.16.00”, udtaler han til sit eget medie, Tjøns News.

Som alle ved har det været en svær opgave at nominere bare nogle få med et år fuld af historiske mål, så BN har begrænset sig og har nomineret: OG, Duun, Storm, Silden, Bjørn, Årets Tjønser, Bent J. Advokaten, Jan Ivar, Kurland, Yde, Remmer plus en helt række andre i den hårde kamp om den ultimative hæder.

BN havde planlagt en storstilet fest startende med overflyvning af Lille Kunst med Forsvarets F-16 Fighting Falcon kolonne, åbningsceremoni med Gladsaxe Pigegarde i gallauniform, afsyngning af “AB er den bedste klub vi kender”, taler v. tidligere borgmester Erhard Jacobsen, hovedformand Ulrik Rasch, næstformand Winnie Sørensen, sekretær Torben Knudsen, fodboldformand Thomas Baadsgaard og tjønserformand Henrik Duun, samt Thomas Kentorp, Laust Jakobsen, Bent Jacobsen og Lauge Nilsson (dog i en noget forkortet udgave).

Der var også arrangeret et gigantisk fyrværkeri og selvfølgelig uddeling af pokal og blomster og en ikke ubetydelig check til vinderen. Hertil havde BN skaffet to kyssepiger, men i disse #MetToo-tider var de blevet taget af programmet – desværre!

Det var en slukøret BN vi havde i røret forleden, da den triste meddelelse om udsættelsen var en realitet, for som han selv sagde: – Jeg har en trist meddelelse. Årets tjønsermål 2020 er udsat. Især det med kyssepigerne er jeg meget ked af.

Dr. Spin