Tjønsernes gode ven

ab-fodbold

John Nilsson: Min gode ven Niels Yde

Min gode ven Niels Yde
Din  udstråling som fodboldspiller
Du er en typisk storbanespiller, hvad enten du   spiller på midten eller nede bagi udstråler du soliditet  og sikkerhed. Morten Olsen ville have karakteriseret dig som boldfast. Når du  har bolden, er der ikke mange modstandere, der er i stand til at tage den fra  dig.  Når jeg tænker tilbage på de sidste to tre år, så husker  jeg dig for nogle fantastiske hovedstødsmål og nogle dejlige langskudsmål, som  resulterede i point til holdet.
Dine  Tjønser-kompetencer
Du har endnu ikke rigtigt etableret dig som tjønser, hvilket også fremgår at John Andersens                     tjønserstatistik, hvor du kun har været til tjøns 3 gange  i 2007.  Men vi har set dig mere på det sidste og jeg husker en  lørdag for nylig, hvor vi var holdkammerater og med fire mand mod fem vandt  8-1. Det var helt tydeligt, at din boldfasthed   har du bragt med til tjøns.  I virkeligheden startede vi med at spille tjøns for mange  år siden da du boede i Vedbæk, og vi gik over på Vedbæks bane og sammen  med dine børn og Jess                     Søderberg og hans børn “krøllede” til ét  mål.
Et  par Tjønser-venlige gode råd
For at du kan frigøre dig fra dit arbejde og dine klienter torsdag eftermiddag, så må du lægge det ind som  reservation i din kalender. Om du så kalder det tjøns, “personlig  udvikling” eller  efteruddannelse er  lige meget.
Fremtiden for dig som AB-tjønser
Fremtiden kan godt se lidt problematisk ud for dig  med alle de fornøjelige aktiviteter som du skal have tid  til. Det bliver i hvert fald en udfordring   for dig at finde huller i kalenderen i fremtiden til nye aktiviteter når  du først har booket til fodbold ( Grand Old Master og tjøns), tennis, golf,  rejser med videre. Men fortvivl ikke. Flere og flere af dine holdkammerater  har valgt at fravælge arbejdet og gå på pension. Det vil måske give dig lidt  mere fritid, selvom der er er flere som har prøvet det, som hævder det  modsatte.
Din ven
John Nilsson