2017

ab-fodbold

HK: Dr. Spin er tilbage….

Er Dr. Spin tilbage?

Det har længe svirret med rygter om Dr. Spins forsvinden fra hjemmesiden – og i det hele taget. Men nu er han muligvis tilbage. Spekulationerne har været mange, og gætterierne endnu flere. Chefredaktør. Hr. Knæbind, har været tavs som en østers og har ikke villet udtale sig: – “Jeg er tavs som en østers”, har han udtalt til hjemmesiden.

Der har også været røster fremme om, at Dr. Spin var blevet offer for sin egen Aprilsnar med nye træningstider sent fredag aften og tidligt lørdag morgen. Egon “Smadremanden” Friis (der bor tæt ved AB) påstår, at han har set ham op til flere gange helt alene på Lille Kunst på de pågældende tidspunkter, når han var ude og lufte Ulla – altså, Egon luftede Ulla!!

Flere Tjønsere har til gengæld ikke holdt sig tilbage, når snakken i omklædningsrummet har kredset om emnet “Dr. Spin”. Her er et lille udpluk:

O.G.: -“Jeg prøver altid at se tingene ud fra en positiv vinkel. Hvis Dr. Spin har tænkt sig at stoppe som Tjønser, bliver der mere plads til mig i angrebet og især i luften, men jeg ser også en mulighed for at blive formand for Kulturudvalget, som Dr. Spin pt. sidder tungt på. Det er en win-win situation for mig. Og for det tredie slipper jeg for at blive latterliggjort på hjemmesiden”.

Denis Holmark: -“Det vil da glæde mig usigeligt, hvis han er gået i frivilligt eksil. Dels bliver vi sparet for hans amatøragtige indlæg på hjemmesiden, og dels øger det mine chancer for at blive ny formand for Kulturudvalget. Så nej, jeg savner ham ikke!”

Bent Jacobsen: -“Nogen gange kan man godt savne ham, men jeg kan ikke lige huske hvornår. Til gengæld øjner jeg en mulighed for at blive ny formand for Kulturudvalget, hvor han enevældigt har styret alt for meget og alt for længe. Der skal nyt blod til, og jeg er ikke bleg for at pege på mig selv som den eneste rigtige”.

Niels Torp: -“Som kollega vil jeg af princippielle grunde ikke udtale mig, …men jeg kan da sige så meget, at der i de journalistiske kredse har været en del utilfredhed med de “metoder”, Dr. Spin benytter sig af: halve eller hele sandheder, udokumenterede påstande, lodrette løgne, citatfusk og mere af samme skuffe. En sygelig trang til at svine folk til – føj for satan! Jeg har flere gange forsøgt at tale ham fra det – men uden held. Jeg kan huske en gang, da han havde lavet en artikel om tatoveringer, hvor flere Tjønsere var kommet godt og grundigt i vridemaskinen og latterliggjort. For flere af dem har det haft forfærdelige konsekvenser. Tag nu bare Lauge, som i den grad er……(forkortet af red.).  Det eneste positive, jeg kan se er, at mine chancer for at blive ny formand for Kulturudvalget er blevet klart forbedret.”

Laust Jakobsen: -“Har han været væk?”

Lauge Nilsson: -“For mig……….” (forkortet af red.)

Kentorp: -“Jeg synes, det er ærgerligt, at Dr. Spin har været væk så længe. Jeg håber, han snart er tilbage på skrift og på banen. Når jeg sidder og keder mig på Københavns Rådhus, finder jeg nogle af de gamle Dr. Spin indlæg frem, og det hygger jeg mig gevaldigt med. Og så er den arbejdsdag jo gået.”

Benny Nielsen: -“Jeg er jo vendt tilbage til AB efter nogle år i KB. Det er jeg meget glad for. Det er sjovt at spille sammen med nogle af dem, jeg spillede sammen med for mange år siden. De fleste er jo blevet noget stivbenede i mellemtiden, men det kan man ikke sige om Kurland, som har været her et par gange, og hver gang har han spillet fremragende og lavet nogle spektakulære mål. Han er måske den bedste Tjønser, hvis du vil høre min mening. Jeg har godt hørt noget om, at han skriver til hjemmesiden under pseudonymet  Dr. Spin, og jeg har læst en hel del af indlæggene. Jeg siger dig, jeg lå flad af grin.  Jeg kan ikke forstå, at der så mange, der har noget imod ham, men sådan er det jo, når man kan noget ekstra. Janteloven, siger jeg bare….”

Formand Duun: -“Som formand for Tjønserne er det altid trist, når en Tjønser stopper, eller holder en længere pause, men i Dr. Spins tilfælde vil jeg sige, at det har været et tiltrængt pusterum for os andre. Jeg har noteret, at han muligvis vender tilbage, og så må vi se tiden an. Tjønserne er rummelige, og der skal være plads til alle. Vi har alle vores særheder…” (forkortet af red.).

Jørgen Frost: -“Jeg tror, han har lavet en “Mette Bock”. Altså, han har fratrådt sin stilling som reporter og fået udbetalt en klækkelig bonus, og lur mig om han ikke vender tilbage som velbetalt klummeskribent. Det kunne ligne ham. Personligt er jeg ligeglad, bare han ikke vender tilbage på banen.”

Dr. Spin