2015

ab-fodbold

SH: QUATTROFONIEN på Tour de Bornholm

QUATTROFONIEN

Tour de Bornholm 2015

Netop hjemvendt fra ugens meget strabadserende Tour de Bornholm skrives dette korte referat på vegne af QUATTROFONIEN – Henrik ’Katten’ Vestergaard, Laust Joen Jakobsen, Henning Kurland, Søren Hansen. Vi kørte 4 etaper med i alt 170 km. – vi besøgte bl.a. Hammershus, Gudhjem, Svaneke, Allinge, Dueodde, Åkirkeby og Nexø.

– Røget sild i Gudhjem –

Vi boede ved havnen i Hasle og kokkererede alle morgen- og aftenmåltider – frokost blev indtaget på smukke frokost-caféer på ruten. Vejret var nærmest subtropisk hele ugen med flotte solnedgange. Sidste aften blev de endelige placeringer udregnet med flg. resultat:

  • Classement vinder: Søren
  • Spurt vinder: Laust
  • Point vinder: Henning
  • Ungdoms vinder: Henrik

De daglige etaper blev dækket af Bornholm-TV med Jørgen Leth som speaker – bagefter konkluderede JL: ”Det var et vanvittigt hårdt løb med deltagelse af 4 klasseryttere – smukt og euforisk. Især rytteren kaldet ’Katten’ var en oplevelse – fysisk særdeles veludrustet (en vigtig information!) og et kraftfuldt tråd, med højrebenet, jeg ikke har set tidligere. Laust var koordinator på de enkelte etaper (kendte Bornholm fra sommerferien), Henning (med sin smukke cykelstil og sit ’lirens-udstyr’) var også en positiv oplevelse. Søren var en venlig hjælperytter.” 

Sidste-dagen var en velfortjent hviledag med tennis på programmet i Rønne – Henning og Søren vandt i en 2 timers match over Laust og Henrik med 8-6 og 6-2. Mange beundrende blikke og applaus fra spillerne på de andre baner……….

En fantastisk tur!