Niels Torp: Aalborg 2015

ab-fodbold

NT: Oplæg

Aalborg turen i 2012

 

Fodboldtur til Aalborg

Nu er programmet klar for fodboldturen til Aalborg den 31.juli – 1. og 2. august. Her er en kort beskrivelse af programmet, hvor der kan ske nogle mindre ændringer under vejs:

Møde på AB fredag den 31.juli kl.12.00 og afgang til Odden Færgehavn. Afgang med færge kl.14.15 – og ankomst til Aarhus kl. 15.30. Forventet ankomst til Aalborg cirka 17.30.

Indkvartering på Radisson Hotel ved Limfjorden (samme hotel som sidst), hvor jeg har forhandlet mig frem til en pris på 450 kr. pr. person per nat med morgenmad. (rimelig pris på grund af Tall Ship Race)

Fredag aften fællesspisning/måske et grill- arrangement. Lørdag formiddag et kulturelt indslag i Aalborg bymidte fra 9.30 – 11.30. Derefter afgang til Aalborg Changs baner på Provstejorden. Let frokost før fodboldturneringen med deltagelse af: Aalborg Chang, AaB, København KFUM og AB. Tre kampe om eftermiddagen, hvorefter der er spisning på Changs anlæg. Frokost/øl efter kampene og middag med drinks (300 kr. pr. person)

Efter spisning er der reserveret plads i et større lokale på et af de smukke sejlskibe i Limfjorden (Tall Ship Race) med diverse drinks (egen regning). Derefter er løbet givet frit med musik og dans i Aalborg by Night.

Afgang søndag kl. 10.00 og afgang med færge fra Aarhus kl.12.15 og hjemkomst på AB cirka 15.30-16.00!

Bindende tilmelding senest den 25. maj – og forhåbentlig kan vi stille et godt fodboldhold til kampene i Nordjylland. Alder er minimum 60 år, (der er dispensation for to-tre yngre spillere)

Niels Yde, Niels Olhoff samt Niels Torp befinder sig i det nordjyske, og der skal bruges minimum tre biler til transport fra Hovedstaden!

Tilmelding til: niels@torpandersen.com

Med venlig hilsen/

Niels Torp