2014

ab-fodbold

HK: Dr. Spin beretter om Tjønser-jule-festen 2014

 Tjønser-jule-fest 2014

Det lykkedes ikke Vagn at ødelægge julefrokosten…

Julefrokosten 2014 blev holdt efter samme skabelon som sidste år og årene før. Først noget tjøns efterfulgt af frokost med det hele og ikke mindst Vagn Ludvig Ludvigsens vedholdende forsøg på at ødelægge den gode stemning.

Tjønsen er ikke noget at skrive hjem om. To feje hold med formanden på det vindende hold. Sjovt nok lige som sidste år og årene før…

Frokosten, som havde lokket Jan P. på AB, var traditionel og lækker, og Poul Silden viste, at selvom man er lidt oppe i årene, kan man sagtens komme først til retterne, hvis man er ordentlig trænet. Sikken en acceleration!

Til gengæld kneb det lidt med at følge med ved klaveret, da AB-sangene skulle afsynges.

 

 

 

 

 

 

Og som sædvanlig sprang Elios usympatiske svoger, Niels Lindgaard, tjønsen over, og gik direkte til frokosten (og præmierne). Sjovt nok måtte den italienske mafia have assistance til at bære deres medbragte flyttekasser ud til bilerne. Ja, man tænker jo sit, for sponsor Frank havde igen en masse gaver med, som Formand Duun delte ud efter princippet: Vennerne først. Frank kunne sagtens få et job i Magasin eller Illum som julemand, men det kan Formand Duun ikke. I så fald vil mange børn gå skuffet hjem.

Og så til aftenens højdepunkt: Jule-quizzen.

Vagn! Du så meget nervøs ud allerede under tjønsen, hvor du var indblandet i de to første mål. Hvorfor?

”Det er rigtigt. Siden Dr. Spin afslørede, at nogen havde været inde på min computer og hacke min quiz, har jeg ligget søvnløs. Jeg måtte jo lave hele quizzen om, og da jeg gik på banen, manglede jeg stadig to spørgsmål. Det kørte rundt i hovedet på mig.”

Jamen Vagn, det er jo den samme quiz år efter år.

”Det er rigtigt, men jeg bytter om på rækkefølgen, så man kan vel ikke tale om den samme quiz?”

Hvor har du lært alt det med quizzer?

”Det er noget man er født med. Enten kan man det, eller også kan man ikke. Jeg forfinede det, da jeg var viceleder på Gladsaxe Gymnasium. Når vi skulle lægge skema, foregik det på nøjagtig samme måde. Lærerne skulle f. eks. hvert år gætte hvilke fag, de skulle undervise i.”

Du gik jo tydeligvis målrettet mod at ødelægge den gode stemning. Det lykkedes ikke helt?

”Nej, det må jeg indrømme. Men det er også svært, når man er helt alene.”

Du har vel ikke mistet modet?

”Arrrh… jeg ved snart ikke. Lad mig lige sunde mig lidt. Der er trods alt et helt år til næste julefrokost, og til den tid har Tjønserne sikkert glemt alt om årets julefrokost – og quizzen.”

 Jule-quiz-vinderholdet

(incl. quizzzzzz-master Ludvig Ludvigsen – overskæg, snobbe-trøje og en ‘lille smule’ træt !!!)

Dr. Spin