SH: USA-besøg 2016

ab-fodbold

SH: 1. orientering

Fodbold besøg ‘from over there’

 

Vi er blevet kontaktet af et hold fra USA, der planlægger et besøg i juni måned – 15 spillere (vores alder) + damer. Vi har været i en længere dialog med dem, og er ved at færdiggøre nogle aktiviteter.

USA-holdet er sammensat af spillere fra mange stater, fra vest- til østkyst. De er samlet ca. 2 gange per år i forbindelse med større turneringer i USA, og har gennem mange år fået et godt kendskab til hinanden. USA turneringerne afvikles med 8-mands hold. Sidste år var de også i Japan, hvor de vandt den første 70-turnering i Japan.

Mellem disse få muligheder for at samle holdet, så holder de enkelte spillere sig i form ved at spille/træne på lokalt plan, der er dog ingen organiserede turneringer i USA for veteraner.

Efter succeserne i USA og Japan har de set sig omkring for at møde andre 70-hold rundt omkring i verden. En artikel i BT om de ‘rigtige fodbold oldboys’ gjorde dem opmærksom på DBU’s GVM turnering (holdets manager Kim er dansk).

Og her til juni kommer de så til København, hvor de meget ambitiøst planlægger at spille mod de fleste af GVM-holdene inklusiv AB – alt sammen inden for en uge!

Vores AB-aktiviteter ser således ud – flere detaljer og tilmelding senere:

  • Onsdag 15. juni
    • Kl. 11.00: 11-mandskamp på bane 1 – AB mod USA-hold – med efterfølgende frokost i AB-Restauranten kl. 13.00
  • Lørdag 18. juni
    • Kl. 10.00: 5-mands-turnering med 8-10 hold (3 AB-hold) på banerne 3, 4 og 5. Vi inviterer vore venner fra 70+-turneringen.
    • Kl. 14.00: Frokost på Gladsaxe Stadion med efterfølgende fodbold – 1. holdets sidste forårskamp: AB – Fremad Amager
    • Kl. 17.00/17.30: Fælles middag med damer på Restaurant Da Claudio

Vi håber på stor tilslutning fra Tjønserne –  I hører mere senere.

Søren