2020

ab-fodbold

Dr. Spin: Tjønsernes Corona

Tjønserne tackler corona-virussen meget forskelligt

Corona-virussen raser. Snart ligger hele verden brak. Virussen berører os alle og vores omgangskredse. Lokalt er AB lukket ned  i lighed med andre idrætsanlæg i Danmark, og således er Tjønserne lagt i benlås uden mulighed for at mødes til tjøns i foreløbig 14 dage. Ganske forståeligt….

Men hvordan tackler tjønserne denne krise?

Bent Jacobsen: – Få minutter inden grænserne blev lukket, lykkedes det mig at køre over ved Kruså og fylde vognen op med ølankre og snapseflasker fra en af Fleggaards butikker. Der var så mange besøgende, at det tog mig flere timer at få varerne ud i bilen, men da jeg skulle tilbage over grænsen, var der grænsekontrol, og alle mine varer blev konfiskeret, da de udgjorde en smittefare. Pis! 

Niels Remmer: – Indrejseforbuddet er en gave fra himlen. Nu sidder jeg her ovre i Malmö og fiser den af, mens mine kolleger i Ribe er sendt på overarbejde, ha, ha, ha, ha,……Hva? Gælder indrejseforbuddet ikke for mig? 

Henrik Katten Vestergaard: – Vi havde planlagt endnu en sommerferietur med campingvognen til Coronasøen i Norditalien, som vi har gjort i mange år. Et dejligt sted med mange gode minder. Nu må vi nøjes med at overnatte i carporten. Øv! 

Thomas Kentorp: – Jeg har hørt, at Corona mest angriber ældre mænd med lav sædkvalitet, så jeg føler mig rimelig fortrøstningsfuld, da jeg kun opfylder ét af kriterierne.  

Finn Villumsen: – Jeg er meget forarget over den hamstring, der foregår. Folk går jo fuldstændig amok og køber ind, så man skulle tro, der var fødevaremangel. Jeg havde set det komme, så jeg har for lang tid siden købt rigeligt ind af mayonaise, remoulade, hæfteplaster, cykellygter og skosværte. 

Henrik Duun, formand: – Som tjønserformand har jeg fået en særaftale med AB, således at jeg kan fortsætte med at spille tjøns torsdag og lørdag, men selvfølgelig ikke benytte omklædningsrummet. 

Lauge Nilsson: – Jeg nåede lige ……(forkortet af red.) 

Egon Smadremanden Friis: – Hvis du vil høre min mening, så skulle man aldrig….(forkortet af red.)

Jørgen Frost: – Jeg skulle bare have fortsat med at være gårdvagt. Tænk engang! En tom skolegård. Alle gårdvagters våde drøm… 

Redaktionen på ab-tjønsere.dk er selvfølgelig også blevet hårdt ramt. Alle medarbejdere er blevet sendt hjem uden løn, så Redaktøren og Dr. Spin kan dele statens hjælpepakke mellem sig.

Dr. Spin