2021

ab-fodbold

Dr. Spin: Tjøns igen

Tjønserne har banet vejen for en åbning af fodbolden i Danmark

Så skete det endelig. Nu kan vi igen kan komme til tjøns. Ud og spille fodbold. Det bliver fantastisk. At det er kommet så vidt kan vi takke en meget beskeden og selvudslettende tjønser der, egenhændigt, har fået hævet det maximale antal fra de forventede 20 personer til 25.
Selv DBU er imponeret.

Jesper Møller, formand for DBU: – Jeg er dybt imponeret. Flot arbejde. Det havde jeg ikke troet var muligt.

Vi kan desværre kan vi ikke oplyse personens navn, men at det er en højtlønnet tjønser med tæt tilknytning til redaktionen på ab-tjoensere.dk, er ikke nogen hemmelighed.

Udvælgelsen af de 25 der kan spille på torsdag den 4. marts kl. 16.00, foretages af formand Duun og nogle betroede tjønsere.

Henrik Duun: – Før tjønsen vil vi vurdere, hvem der “desværre” ikke kan spille med ud fra et meget simpelt princip: Hvem gider du ikke at spille på hold med. Bliver du ikke udtaget, må du køre hjem igen eller hente øl i Netto……..
Det bliver en nem opgave, som jeg glæder mig til at udføre. Jeg kan næsten ikke vente.

Jan Petersen: – Lige siden jeg fik den gode nyhed, har jeg intensiveret min træning. Nu går jeg dobbelt så mange gang frem og tilbage mellem sofaen og køleskabet. Hold op, det giver meget. Jeg er helt forpustet. Jeg kan næsten ikke få luft….

Johnny Petersen (bror til Jan): – Helt enig!

Lauge Nilsson: – Jeg har lige hørt det, så……(forkortet af red.)

Bent Smeen Jacobsen: – Det er fantastisk. Helt vildt. Jeg blev så glad over nyheden, at jeg med det samme satte kursen mod Fleggaard syd for grænsen for at fylde mine lagre op med Jägermeister, Underberg, Kuemmering, Ratzeputz (personlig favorit), Lauterbacher Tropfen, Wurzelpeter, Killepitsch, Schierker Feuerstein, og Mummelmann. Og så selvfølgelig nogle ankre øl.
Jeg kender tolderne ved Kruså-grænsen, så der var ingen problemer med hverken test eller karantæne.
Jeg glæder mig til at vise varerne frem på torsdag, og ALLE skal bunde ALLE snapsene. Det skal jeg nok sørge for.

Niels Yde: – Jeg synes, det har været en pine uden tjøns i så lang tid. Det har virkelig trukket tænder ud…..

YOUNG MASTER 50+ 12038 022Ole Gunner Nielsen (ikke i familie med Lauge, som jo er svensker): – Lige siden AB blev lukket ned har jeg nægtet at tage mit træningstøj af, og det gælder også fodboldstøvlerne. Jeg har sovet i det for at være helt klar til at tørne ud igen. Jeg har også øvet min teknik ved at spille tis op ad vores vitrineskab med en masse uerstattelige glasting, som min søde hustru, Grethe, har arvet efter sine forældre, men det faldt ikke i god jord.
Så jeg foreslog hende, at vi i stedet spillede cuba (dér hvor man skiftes til at være skydeskive), men det var åbenbart heller ikke noget, hun ville gå med til. I det hele taget er hun blevet mere nærtagen i denne coronatid. Især generer det hende, at jeg ikke vil tage mit fodboldtøj af, når vi er på indkøb i Lidl, og hun påstår at vores nylagte gulv tager skade, når jeg øver mig i glidende tacklinger. Jeg glæder mig usigeligt til at komme til tjøns igen. Og det gør Grethe også, skulle jeg huske at sige.

Denis Holmark: – Det er så længe siden, jeg har været til tjøns. Jeg har helt glemt, hvor AB ligger. Er det ikke stadig på Nørre allé?

Jan Ivar Nielsen (ikke bror til O.G.): – Jeg glæder mig den onde lyne mig til at få sparket nogle modstandere ned……..bonderøve!

Benny Nielsen (ikke bror til Jan Ivar): – Jeg tager mit restlager af påske-, pinse- og juleøl fra de sidste tre år med.

Der var desværre ikke flere tjønsere vi lige kunne fange. Enten ville de ikke forstyrres i endnu en fodboldkamp fra Premier Leauge, La Liga, Seria A, Ligue 1, Superligaen, Bundesligaen, Tippeligaen, Eliteserien, Æresdivisionen, Süper Lig, Champions League, Europa League etc. etc….. eller også var de i gang med at barbere sig og trimme hårlokkerne.

Dr. Spin