2014

ab-fodbold

SH: Fø’sdagsfest for Tommy A. 75 og Henrik D. 70.

SH

Endnu en strålende Tjønser-fø’sdagsfest med dejlig Tjønser-stemning og mange Tjønser-(løgne)historier.

Stor tak til Tommy og Henrik for fest med dejlig menu: Sild, flæskesteg, kage og kaffe + fri bar.

Henrik bød velkommen til de 36 fremmødte Tjønsere efter en dejlig tjøns – i alt 26 Tjønsere til kamp på ’Lille Kunst’ med det rette vinderhold (6-2). “Vi har glædet os til at se jer alle – VELKOMMEN.”

Tommy fortsatte med at fortælle om sine iagttagelser, fra sidelinien til dagens tjøns: ”I må ’kraftedme’ tage jer sammen – nu går det sgu’ for langsomt!!”

Jørgen Evers lykønskede Henrik og Tommy på Tjønsernes vegne med en dejlig flaske rom til hver.

Tim Rishøj holdt en morsom fø’sdagstale for Henrik – kan læses på Tjønser-taler > Tim Rishøj: Henrik Duun, 70 år, 2014. Med historiske tilbageblik fra både privatlivet og AB-livet med mange gode (løgne)historier. Det var ikke ufestligt at være med på disse ture til Nordjylland og Bornholm med Knud Lundberg som det store publikum-trækplaster.

Herefter sang vi igen vores favorit-AB-sang: AB er den bedste klub, vi kender…… Suverænt akkompagneret (især forspillet!!!) at Povl ’Silden’. Det var lidt svært at starte på én gang med sangen, men vi sluttede stort set samtidigt……

Torben Oldenborg havde også forberedt en morsom og personlig tale til Tommy med mange tilbageblik fra skiture og værelsesdeling. Vi forstod, at Tommy bl.a. er helt suveræn til at ’knalde brikker’ på rekordtid med eller uden cerutten i munden. Læs Torbens tale på Tjønser-taler > Torben Oldenborg: Tommy Andersen, 75 år, 2014.

Henrik viste derefter et stort lysbilledshow med billeder fra de mange ture suppleret med mange gode insider-historier, som ikke skal (kan!) refereres her – Tjønser-siden læses jo også af børn og kvinder! Men to ting var i hvert fald på plads på disse ture, de vandt alle kampene mod de lokale ’høvdinge’ og væskebalancen var på plads……

Henning K. havde et sidste indslag med dokumentation af, hvad der kan ske, hvis man glemmer at invitere en deltager – UHA! Se dogmefilmen på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=yYJNK-jWlwU

Undervejs råbte vi også hurra både for fø’selarerne og AB, inden vi forlod restauranten med fyldte maver, smil på læben og endnu en god aften i fremragende Tjønser-selskab.

Se billeder på: Tjønser-billeder > Fester og fødselsdage > Tommy, 75 og Henrik, 70.