2007

ab-fodbold

Bent Jacobsen: Sådan kan en tjøns også være

Sådan kan en tjøns også være!
Af  Bent Jacobsen
19 mand møder forventningsfuld op til endnu engang  behagelig samvær/tjøns. Matchmaker/matchspoiler
Palle Flemming sætter hold (for sidste gang!!!!!!!).  Inden kampstart er der store protester fra hold B over den  ulige fordeling.
Man mangler bl. a. en målscorer, påpeges der.  Dette bliver af PF totalt overhørt, og efter 5 min.  fører hold A 3-0. PF begynder at fatte uligheden og  forbarmer sig og sender Gunde Swan (Lauge) over til hold B som angriber, hvilket lykkes helt fint. Gunde satte ny  rekord, idet han kun var 15 m. fra midterlinien – på lille  grus forstås. Hvis det er sådan man fordeler hold, når man er blevet 70 år, så giv personen  en rolator, så   kan han køre ud på sidelinien og tale taktik med Kurt Berg – så gør han dog  minimal skade.
At hold A vandt 5-1 kan der ikke indvendes noget imod,  men en tjøns skal gerne være til fornøjelse  for så mange som muligt – helst alle. Dette opnås bedst ved at fordele nogenlunde lige hold. Resultatet er for mig sekundært, så længe man har haft en god og ligeværdig tjøns, kan jeg godt acceptere  et nederlag. Men det, som jeg deltog i i dag, var spild af  tid. Det må have været mindretallet, som syntes det var sjovt.
Jeg kommer for at få   motion og et behageligt samvær  med jer som også møder op – selv til et bad.  Men det som jeg var med til i dag kommer ikke til at gentage  sig!!!! Jeg vil gerne føle mig fortjent til et bad,  det gjorde jeg ikke i dag.
Så bliv ikke overrasket, hvis lignende sker igen,  for så er ’smeen’ gået til omklædning.
Mvh     bent

Tilbage til toppen