Tjønsernes gode ven

ab-fodbold

Henrik Vestergaard: Min gode ven Flemming Nielsen

Kære Flemming ‘Fyrværker’

Din udstråling som fodboldspiller

 Flemming Nielsen er en af AB’s store spillere med 26 landskampe og et væld af ungdomslandskampe og med en karriere som professionel i Italien i Atalanta. Han har altid gerne ville vinde og det har smittet af på hans optræden på banen, hvor Flemming dirigerer og hundser rundt med alle, både med- og modspillere og meget gerne også med dommeren. Her viser Flemming sit sande jeg – her regerer han.

Dine Tjønser-kompetencer

Flemming er altid spilbar ( står gerne udækket ude i siden) og råber at han vil have bolden. Er glad når der byttes ved halvleg. Så har han også været på modstandernes banehalvdel.  En glimrende taktiker, som altid ved hvad vi skal gøre og ikke mindst hvad vi  burde have gjort. Men sådan er der jo så meget vi ikke helt forstår ved Flemming.

Et par Tjønser-venlige gode råd…..

Flemming kan eller skal man ikke give gode eller venlige råd ( på banen). Her råder Flemming og skulle der være en enkelt som kommer med et lille pip, så kan det godt give sig  udslag i øretæver ( non verbale) og så betyder det jo ikke så meget, om man er i familie eller ej.

Fremtiden for dig som Tjønser

Flemmings fremtid som tjønser, er vel nok hans fortid. Han mener spillet er blevet for hurtigt for ham, ligesom skak er. Men han er stadig en stor spiller med et forrygende venstreben og godt humør ( uden for banen). Men Flemming er en fighter, nej ikke på banen, men Flemming fighter sig altid frem til en tjøns på  AB, fra vistnok Ålsgårde, uanset vejr eller udkørselsforbud.  Ja, nogle gange kommer han endda  direkte fra Bergamo i Italien, hvor han hårdnakket påstår, at der stadig er nogle som kan huske ham som spiller. De italienere er fulde af løgn. Hvem pokker kan huske 100 år tilbage?  Flemming måske !!!

Hvad Tjønser-kammeraterne forventer af dig

Flemming er en rigtig AB´er . Fuldt integreret hedder det vel i dag, selv om  han har en fortid …. i B93. Men alle forventer når Flemming er på AB at der er fest og farver og det er  derfor ikke uden grund går han under benævnelsen ”Fyrværkeren” for det lever han til fulde op til. Altid et friskt ordspil og en god historie i ærmet. Desuden vel den eneste nulevende ABèr,  som stadig benytter slåbrok når han skal i badet.  En festlig dag på AB, er når Flemming er der.
PS.: Det forventes også altid at Flemming har nye bolde og tasker med. Jeg tror han selv laver dem nede i kælderen eller måske i Italien.

Din gode ven

Henrik ’Katten’ Vestergaard