Kultur / forskning

ab-fodbold

Denis Holmark: Transfer regler blandt Tjønserne

Forslag om hjælp fra Tjønserne til Master/50+

Anledningen til dette indlæg er en mail fra Niels Buch, Master/50+, med invitation til lørdagsbold kl. 10.45 på AB. Markedsføringen var i orden: ”Dette er et kanontilbud. I giver os en hjælpende fod og samtidig slipper I for lørdag formiddag derhjemme med pligter som morgensex, oprydning eller hvad konen ellers normalt sætter Jer til”.

Niels har også tidligere været på fisketur for at kapre spillere til sit hold. I den anledning faldt der ros af til Søren Hansen, Jørgen Collaitz og Henrik Duun for deres indsats på banen.

Disse bestræbelser viser, at det kniber for Niels at skaffe spillere og måske også at holde på spillere. Hvad kan årsagen mon være? Jeg har et bud, som kan være et af flere. En gang Niels og et par andre fra Master/50+ deltog som gæster i tjøns kunne man observere deres fodboldmæssige præstationer. For at sige det ligeud spillede de en gang tju-bang fodbold, som godt kunne trænge til lidt polering.

Kunne man måske finde en måde at hjælpe dem på vej til at højne
niveauet. Bedre teknik og overblik er der i sandhed brug for.

Kunne vi mon hjælpe dem på vej ved at stille nogle nøglespillere til
rådighed. Vi råder over mange fremragende tjønsere. Nogle gange er vi for mange på banen, jfr. f.eks. drøftelserne og beslutningerne på tjønsermødet i april 2011.

I den virkelige fodboldverden indgås mange lejeaftaler og aftaler om transfer. Hvorfor skulle man ikke kunne det samme hos tjønserne?
Et godt formål kombineret med en indtægt for tjønserne, som kunne bruges til at fortsætte de årlige udlandsrejser.

Som emner blandt tjønserne kan nævnes O.G. Nielsen, teknik og målfarlighed. Lavetten, skudstyrke og psykisk stabilitet. Dr. Spin, finurlige finter og træk. Elio, højre fløj. Bent og Verner, målmænd med hænder. Frosten, GVI’s fodboldskole. Jan Ivar, smarte tricks. Povl Kjøller, sublim teknik.

Da aftaler om leje og transfer ikke tidligere har eksisteret i tjønsermiljøet,
må der etableres et helt nyt juridisk set up. Jeg foreslår, at vi beder Svend
Olhoff om at påtage sig denne opgave.

Denis Holmark