2015

ab-fodbold

HK: Tjønser-juleønsker

Tjønserne.dk tager afstand fra citatfusk 

Ekstra Bladet, der i mange år har kæmpet med Tjønserne.dk om førertrøjen som Danmarks bedste sportsweb, risikerer nu en ridse i troværdigheden på et af sine kernestofområder.

Avisen har for nogle uger siden bortvist en af sine sportsjournalister, Michael Qureshi, for at have brugt »uacceptable arbejdsmetoder« og bebudet, at man vil gå hårdhændet til værks over for gentagelser på redaktionen.

»Michael Qureshi har før sin ansættelse på Ekstra Bladet benyttet sig af urigtige navne på kilder, der har optrådt i hans historier,« skriver avisen i en pressemeddelelse, som har rystet redaktionen på Tjønserne.dk.

”På redaktionen er vi rystede over denne nyhed, og vi vil aldrig synke så dybt,” hedder det i en udtalelse fra chefredaktør Søren Hansen, som efter et lukket møde på redaktionen kunne meddele, at samtlige medarbejdere havde aflagt ed på at overholde reglerne, hvis de fik noget mere i lønningsposen.

Chefredaktøren vil fremover læse alle artikler igennem og støvsuge dem for eventuelle urigtige kilder. Første artikel, der slap gennem nåleøjet, er denne om Tjønsernes julegaveønsker:

Julen banker på og som sædvanlig har Tjønserne.dk’s reporter, Dr. Spin, været på Grønland og talt med sin kilde, ”Julemanden”, om Tjønsernes julegaveønsker i år. ”Julemanden” (der ønsker at være anonym af hensyn til den megen snak om opdigtede kilder) oplyste følgende:

Denis Holmark: Mit højeste ønske er, at vi får vores ”gamle” træningstid tilbage, så jeg kan nå til og tjøns om torsdagen. Jeg skal jo lige nå at læse Berlingske Tidende inden. Mit andet ønske er at røre bolden bare en gang imellem. Hvorfor er der ingen, der vil spille mig?

Søren Knæbind: Et nyt knæbind. Det gamle har givet mig en knæskade.

Lauge: Jeg vil ønske, at dr. Spin ikke forkorter mine….(forkortet af red.)

Jørgen Frost: Jeg ønsker mig nogle bedre medspillere.

O.G.: Noget mere moderne tøj i glemmekassen.

Vagn Ludvig Ludvig: Noget mere moderne tøj i glemmekassen.

Niels Rema 1000: En gräsklippare till min torso och luncher för alla mina barn som smör sig själv.

Claus Berner: Det vil være rart med nogle flere benskinner og et bedre overblik.

Henrik Katten: Det samme som sidste år. Nogle længere arme, større hænder, ørepropper og et bedre forsvar.

Claus Nørfelt: Nogle større mål.

Den sympatiske Niels Lindgaard: Nu da jeg har fået kæreste ønsker jeg mig nogle nye morgensko, en slåbrok, en Amagerhylde, et kakkelbord og nogle flasker kirsebærvin.

Bent Jacobsen: Jeg ønsker mig ikke rigtig noget mere, det skulle da lige være en hviiii jul, en hviiii dug, nogle leifi underhylere og noget ulovligt fyrværkeri.

Verner ”Crème brulée” Nielsen: Hold din kæft. Jeg ønsker mig sgu ikke en ski´.

John Andersen: Jeg har fået en advokat til at se på mine gaveønsker fra de sidste 30 år, for jeg har ikke fået mere end 97,33% af mine ønsker opfyldt. Det er ikke særlig tilfredsstillende.

Dr. Spin: Ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår – specielt Niels Lindgaard!