15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

SH: Jan Ivar – 70, 29. sept. 2018

Jan Ivar Nielsen fylder i dag den 29. sept. 2018

70 år

STORT TILLYKKE

Jan Ivar – du er en ægte AB-dreng fra Nørre Allé med en smut-tur til Hvidovre i dine første senior år, hvor du nåede at spille 100 1.-holds-kampe. Heldigvis kom du tilbage på AB’s 1.-hold – i Hvidovre forstod de ikke rigtigt din små-akademiske-hovski-snovski-stil. Den praktiserer du nu blandt Tjønserne i stor stil. Du er vel den eneste, der i en torsdags-tjøns 3-4 gange kan råbe til èn af dine medspillere, når han kikser endnu en bold: “Gå dog i bad for helvede, du kan jo ikke ramme en skid!!!”

Du har også en meget stærk vindersjæl, både som Tjønser og på GRAND VETERAN MASTER/70+. Når du er på det vindende hold, er du smilende, jokende, venlig og positiv – når du er på det tabende hold, er du tavs som graven, sur og meget introvert, ingen kommentarer. Undtagen når jeg går ud af omklædningsrummet efter bad, så råber du altid: “Go’ bedring!!”

Du er en af de flittigste torsdags-/lørdags-Tjønsere – altid i god tid og formand-Duuns reserve, mht. at sætte hold, hvis Duun ikke er til tjøns – du kalder dig selv ‘vicevært’. Dine hold er altid gode, den ros skal du ha’.

Du blev meget fortjent kåret som ‘Årets Tjønser 2017’ – stort Tjønser-bifald, da det blev annonceret. Du har den rigtige Tjønser-DNA: “Tab og vind med samme sind, men det er kraft-edme surt at tabe!”

Dit totale tjøns-løbe-pensum er begrænset – man skal jo ikke overanstrenge sig – og dit tilbageløb er ikke eksisterende, men dit presspil og hovedspil er suverænt – spørg bare Hr. Storm.

Til sidst skal det også nævnes, at du gennem mange år meget aktivt har engageret dig – såvel strategisk, taktisk som operationelt – i et meget spændende videnskabeligt forskningsprojekt: Tiltrækningskraften mellem kvinder og mænd. Meget ambitiøst, men stadigvæk uden præcise konklusioner, selv om du har arbejdet meget mårettet…..Vi glæder os til en fremlæggelse.

Knæ. til Mr. Ivarsen på fø’sdagen: “Go’ bedring!”

Rigtig god dag – vi ses til tjøns.

Søren