GOM jubi-turnering 2014

ab-fodbold

HK: Referat

GOM 125 års jubilæumsturnering 14. juni 2014

Henning Kurland

På en dag, hvor solen skinnede på vores flotte anlæg, hvor musikken spillede, og 8 hold dystede om point, ære og pokal, var rammen om festligholdelsen af GOM’s jubilæumsturnering sat.

Kampene blev afviklet under kyndig ledelse af Søren D. Sørensen, Hans Bjerg-Pedersen, Henning Thygesen og Johnny Petersen. Og mange tak for det.

Mellem kampene var der tid til lidt hvile, en vand og hyggelig snak spillerne imellem. Dejligt at se de mange kendte ansigter fra utallige kampe i årenes løb fra KB, FREM, Aalborg Chang, KFUM, Lyngby og Juventus/Siena, og imponerende så godt fodbold, der blev spillet på trods af varmen og flere kampe på samme dag. Det fortæller noget om, hvor vigtigt det er at holde sig i god form – også når man har passeret de 60 år.

Resultatet i gruppe 1.                                                  Resultatet i gruppe 2.

Nr. 1 FREM                                                                     Nr. 1 KB

Nr. 2 Lyngby                                                                   Nr. 2 AB 2

Nr. 3 Aalborg Chang                                                      Nr. 3 Juventus/Siena

Nr. 4 AB 1                                                                       Nr. 4 KFUM

Finalen blev en tæt affære mellem KB og FREM, som KB fortjent vandt 2-0. KB’s Henrik Eigenbrod løb med topscorerprisen med 6 mål. Mage til en venstrebenskanon…… tak for kaffe!

Efter badet var der linet op i restauranten til 140 gæster, og så gik det ellers løs med sange, taler, tryllekunst og fodboldquizz akkompagneret af en velspillende pianist ved klaveret. Jo, stemningen var i top, mens vi nød den dejlige mad og kolde øl.

Aftenen sluttede af med VM-kampen Italien- England på storskærm for de, der stadig havde kræfter i behold.

Tak til alle, der bidrog til en uforglemmelig dag, og tak til AB-fodbold for det generøse værtskab.

Se de mange dejlige billeder på: GOM-jubilæumsturnering 2014 > Billeder

En meget stor tak til sponsorer: Bent Poulsen, Hummel, Getro A/S, Palle Rasmussen, Select (Nikolaj Lyngbæk), Da Claudio, restaurant, Godthåbsvej, Frb. og Aumento Advokatfirma (Asaf Fazal), Ny Østergade 3, 1101.Kbh. K. og AB Restauranten.