2021

ab-fodbold

Dr. Spin: Formandsskifte 2021

Henrik Duun vs. Bjørn Larsen – fortid contra fremtid

I anledning af at Henrik Duun nu giver stafetten videre til Bjørn Larsen som formand for tjønserne, har Dr. Spin inviteret de to markante tjønsere til dobbeltinterview på Hotel d’Angleterre med middag og overnatning.
Det var et følelsesladet møde, hvor fortid og fremtid i den grad mødtes. De store begivenheder, der har udspillet sig under Henriks formandsskab: magtkampe, nepotisme, optagelseskriterier og ikke mindst holdsammensætninger, prægede mødet, som trak ud og endte i baren så længe, den var åben.

Dr. Spin:- Henrik! Fortryder du noget, du ikke fik gjort som formand, eller som du måske gjorde forkert, og som du nu fortryder. Du fik jo f. eks. ikke ryddet rigtigt op efter Silden, som jo i mange år levede højt på sin evne til at spille folk ud mod hinanden og skabe splid blandt tjønserne. Og hvordan ser du på Laust´ beskyldninger om udemokratiske metoder ved formandsvalg, nepotisme, indspisthed og almindelig smålighed i din tid som formand, for ikke at tale om din evne til altid at komme på det vindende hold til tjøns. Er der noget du fortryder, og er der nogle staldfiduser, du vil videregive til den nye formand?

Henrik Duun:- “Nej!”

Dr. Spin:- Bjørn! Først tillykke med “valget” som ny formand for tjønserne. Hvad kan vi forvente af ændringer med dig som formand? Hvad er dine visioner? Hvad er din ledelsesstil? Har du en klar plan og en strategi, som rækker langt ind i fremtiden? Har du erfaring fra tidligere topposter? Har du lyttet mest til Silden eller Duun? Er der store forandringer i vente eller bliver det mere af samme skuffe med feje hold og med dig på det vindende hold, og hvornår får Benny Nielsens overtræksveste i brug, så vi ikke kommer hjem og lugter af sur ged?
Er det noget, vi vil komme til at mærke allerede ved lørdagens tjøns?

Bjørn Larsen:- “Måske!”

Dr. Spin