15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

SH: Hagensen – 90, 26. maj 2009

Erik Hagensen – AB-Tjønseren over alle AB-Tjønsere – fylder 90 år den 26. maj. Et stort og hjerteligt tillykke skal der lyde fra alle AB-Tjønsere/Masterspillere.

Hagensen er om nogen den AB-personlighed, der på aller bedste vis gennem mange år positivt har præget klubbens identitet med sin blotte tilstedeværelse. En mand med en fantastisk udstråling, nærvær og empati – som spiller, træner, leder og nu som nestor. Æresnåle i guld fra DBU og AB er det også blevet til – meget FORTJENT! Hagensen blev naturligt også kåret som årets AB-Vandreugle 2007.

Hagensen spillede sin seneste Masterkamp, da han for ca. 5 år siden blev indskiftet i begyndelsen af 2. halvleg på GRAND OLD MASTER/60+ i finalekampen mod Victoria. Han spillede strålende som venstre wing og var ikke til at hive ud igen – ”Det går jo helt fint,” som Hagensen sagde. AB vandt kampen og turneringen.

Mange Tjønser-kampe er det blevet til i årenes løb. Iført karakteristisk AB-tøj – og ofte hvid kasket – dirigerede han sine tropper til mange sejre, som tit blev endnu større i omklædningsrummet bagefter.

En gentleman i stil og væremåde – tillykke Hagensen.

Søren