2013

ab-fodbold

SH: Tjøns-Espanol

Espana-tjøns

SH

Niels Yde bevarer sit høje Tjønser-tekniske niveau (bl.a. sin kendte Ronaldo-finte) ved at tjønse lokalt i Malaga 1-2 gange om ugen. Jeg fik fornøjelsen af at deltage i en tjøns (3-3) med yngre med- og modspillere (Niels og jeg var klart alders-veteraner) i denne uge. Niels er meget respekteret for sit spil og sin karriere, han optrådte f.eks. i en Bayern München trøje (nr. 55) med påtrykt YDE – så var det på plads! Det var en rigtig sjov og velspillet kamp, vi hyggede os gevaldigt.

De fleste af vore med- og modspillere var dygtige driblere, men ikke så målskarpe som f.eks. O. G., der jo, som alle ved, skal bruge et minimum af scoringsforsøg for at score. Niels lagde op til 2 af vore scoringer.

Dagen efter ’tvang’ Niels mig også til at deltage i en gymnastik-time på bedste Kaptajn Jespersen maner i dansker-klubben – stræk, bøj, hiv og sving. Meget munter time med masser af ’mandehørm’ – faktisk meget lig Tjønser-tonen. Vi blev senere på dagen guided rundt på smukke køreture i bjergene og besøgte små listige steder. Niels fandt også en Pub med Happy Hour.

Jeg blev også ’tvunget’ i poolen et par morgener, inden Ulla skyndte sig op og forberedte det sundeste morgenmåltid – hun passer godt på Niels. De har begge travlt med også at spille golf og tennis – det er ikke nemt at blive pensioneret.

Nogle dejlige dage, hvor vi også hyggede os på bedste vis med Birger Peitersen og Annette bl.a. med sight seeing i Malaga og omegn og svømmetur i Middelhavet (20-22 grader) – de kulinariske oplevelser var også her til 6 kokkehuer.